WAMiSYS

A videó rendkívül jól összefoglalja a WAMiSYS lényegét. Az egészhez még hozzátartozik, hogy lehetnek akár egyedi, egyéni kívánságaid, vágyaid, óhajaid is. És e kívánságaidat most nem csak angyalok teljesíthetik.

Hogy működik ez a WAMiSYS-nél? Csak egyszerűen írd be a saját profilodnál a keretbe amit meg szeretnél kapni, és mi szélesre tárjuk álmaid kapuját! Online kívánságok, valóságos beteljesítőkkel a te vágyaidért! A kereskedők is szívesebben hirdetnek ott, ahol látják az egyre növekvő igényeket a vevők, és a kívánságokat beteljesíteni vágyó adakozók között. Még a hirdetők is a te pénztárcádat gazdagíthatják! A Wish and Misson System rendszerében (WAMiSYS) szinte minden lehetséges!

Kifejezett célunk, hogy visszavezessük a “természetbe” az egyre inkább csak a virtuális valóságban élők tömegeit. Az online világának eszközei segítségével cél: az igazi valóságban megélt élet. Van neked is olyan ismerősöd, akit szeretnél a “való világban” látni újra?

H3IsW4c

Welcome to the real world!

Ha érdekelnek a kihívások téged is, akkor neked is ott a helyed a valóságba visszatérők soraiban. Ha akarod, neked termelnek profitot még ezek a kihívások is, bárki bármire hív ki bárkit. Emlékszel még az “ice bucket challenge”-re, a jeges vödrös kihívásra? És a sokféle “fogyásos” versenyekre? Kihívások, feladatok, lehetséges és szinte lehetetlen kategóriákban várnak rád, itt a SERP-ben. Ráadásul most kivételesen korlátlan pénzkereseti forrásokkal: neked!

Új közösségi hálózat, amelyben még a szerepek is felcserélődhetnek, kihívóból kihívott, igazoló személyből kihívó, és szinte bárkiből bármely szereplő lehet.

Nem mindennapi ajándékozások, hihetetlen kalandok, extra közösségek, különös igények. Vigyázz, mert itt még a lehetetlen is könnyen teljesülhet! A valószínűtlen dolgokra pedig mindössze egy kicsivel kell többet várni. Addig is gyerünk, hozd a haverokat, csatlakozz valamely WAMiSYS táborhoz, és aktivizáld magad, mert megéri!

wamisysparty

Ebben az új közösségi hálózatban többféle módon kereshetsz pénzt. Akár a saját, akár a barátaid, ismerőseid kérései, kihívásai, kalandjai lesznek a fókuszban, te mindegyikből pénzt kereshetsz. Az egésznek, mint a természetnek is a motorja a SERP, amelyről itt olvashatsz. Érdekel?