Utalvány beváltó üzletek

Ezen az oldalon ha lejjebb gördítesz, megtalálod azokat a termékeket, amelyeket bármikor meg tudsz vásárolni a ProDm-ben szerzett utalványaidért. A rövid termék- vagy szolgáltatás leírás után a részletes ismertető oldalra, vagy a rendelési oldalra jutsz.

Ha nem látod itt azt, amire szívesen elköltenéd az utalványaidat, akkor ajánld ezt az oldalunkat a “kedvenc üzleted”-nek, és ha elfogadó helyként szerződést köt velünk, akkor hamarosan nála is levásárolhatod a ProDm-ben kapott utalványaidat.

A limitált ajánlatokat mindig a nevedre szóló e-mailekben kapod meg, és az ott található személyes megrendelő oldaladon keresztül tudsz azokból vásárolni. (Egyes levelező programok a spam – kéretlen üzenetek, levélszemét – mappádba is továbbíthatják a neked küldött e-maileket. Ott is keresd a leveleinket, jelöld “nem spam”-nek, és helyezd át a fontos – bejövő – üzeneteid közé! Így meg fogod kapni mindig termékpartnereink ajánlatait, és be tudod váltani az utalványaidat.) A darabszámbeli korlátozások nélkül vásárolható termékeket ezen az oldalunkon találod. Csak kattints a rövid ajánlóban található linkre, és azonnal megnyílik előtted a vásárlási lehetőség. De elolvashatod az adott termékről a részletes információkat is.

 

A legnépszerűbb ajánlatainkból:

A mai kor felgyorsult életritmusa közben sokszor bizony kevés időnk marad saját magunkkal törődni. Sokunknak talán nincs elég pénze sem az egészséges táplálkozásra, a mindig friss gyümölcsökre, zöldségekre, az egészséges és tápláló ételek megvásárlására. Az egészség megőrzése, vagy visszaállítása pedig alapvetően meghatározza a boldogságban eltöltött éveink számát. Manapság sajnos egyre többen állíthatják azt jogosan magukról, hogy mindezekre nem marad pénzük sem, hiába lenne rá akár idejük is. ProDm tagként azonban te most felhasználhatod a vásárlási utalványaidat, bónuszaidat és jutalék értékeidet is mindezekre. Az egészségedre szükséged lesz ahhoz, hogy hatékony munkát tudj végezni, és így a munkád is a sokszorosát fogja érni. Ha már nyugdíjasként élvezed a pihenés éveit, akkor meg talán még nagyobb szükséged van e termékekre. De akár aktív munkaéveidet töltöd, akár folyamatos munkavégzés nélkül telnek éveid (nyugdíjasként vagy azért, mert éppen nincs munkád), lehet hogy érdekel téged a termékek mellett az a pénzkereseti lehetőség is, ami hozzájuk kötődik. És még akár e célból is felhasználhatod a kérdőíveidért kapott vásárlási utalványaidat. Kattints ide, és használd ki ezt a sokrétű ajánlatot, vagy akár csak az egyik részét is!

Utalványaidat már ÁLLAMI támogatással kiegészített lakáscélú megtakarítás elindítására is felhasználhatod. A részletes tudnivalókhoz, és a jelentkezésedhez kattints ide!

100% tiszta természet, 100% magyar. “Tisztít, regenerál, táplál, véd.” A búzafűlé országos és nemzetközi terjedése, az eladók és a fogyasztók nagymértékű növekedése bizonyítja, hogy tényleg van valami ebben a termékben. Ez nem valami új külföldi csuda-dolog, pont hogy inkább valami régóta jelenlévő, nyilvánvaló, ősi dologhoz (a búzához) térünk vissza, ami a természetben nem merült feledésbe (hisz sok állat fű legeléséből él egészségesen). Ez a száz százalék tiszta egészség csupán napi 150 Ft-ért a tiéd lehet! Ismerd meg a részleteket, és rendelj a Vásárlási Utalványaid felhasználásával házhoz-szállítást, kattints ide!

Utalványaidat most egy többszörösen kedvezményes lehetőségre használhatod fel. Ha a ProDm Szövetség tagja lettél, minimum 11.000 Ft értékű vásárlási utalvánnyal biztosan rendelkezel te is! Azt talán sokszor hallottad már, hogy gyermekeink és unokáink egyik elengedhetetlen tudása az angol nyelv ismerete, a jövőben való érvényesülésük egyik alapfeltétele. Ha csak a számítógépek és az internet elterjedésére gondolunk (és a hozzájuk kötődő angol nyelvű kifejezésekre), azonnal beláthatjuk, hogy ez mennyire igaz! Könnyed, játékos és szórakoztató formában tanulni pedig minden gyerek álma! Mindehhez most itt egy kivételesen jó lehetőség, amellyel gyermeked vagy unokád játékos angol tanulását is segítheted. Termékpartnerünknél történő vásárlásodkor felhasználhatod a kérdőíveidért kapott vásárlási utalványaidat is, sőt még árengedményt is igénybe vehetsz, csak azért mert ProDm tag vagy! Ha ide kattintasz, ezen az oldalon rögtön le is adhatod a megrendelésed: http://angol-konyvek.hu/prodm

Csak internet és számítógép kell hozzá, és te lehetsz az egyik legnagyobb tudású üzletkötő a neten. Ráadásul azt az üzleti lehetőséget, amit eddig csak igen kevés ismerősöd fogadott el tőled, és így vált munkatársaddá, azt már profi üzletkötők sokaságához juttathatod el, pillanatok alatt. (Ez is benne van e tanfolyamban.) Kitanulhatod eközben az internetes üzletkötés titkait. E tanfolyam árának 80%-át vásárlási utalványaidból fedezheted. 20%-át (7.890 Ft-ot) pedig Referrer bónuszaidból (Aktív tag ajánlásaid után jár) vagy Kampány jutalékaidból. Vagy akár készpénz befizetéseddel is kiegyenlítheted a 20%-ot, ha még nincs Aktív tag ajánlottad, vagy Kampány jutalékod. Mivel szinte biztos, hogy töltöttél ki már kérdőívet, talán az utalványaid sem költötted még másra, az árból így csak maximun 20%-ot kell befizetned a saját pénzedből. Kattints ide, és olvasd el figyelmesen, milyen hatalmas lehetőség előtt állsz, és hogy mindössze mit kell tenned ezért!

Már a magyarországi kimutatások szerint is a pénzügyi területen keresnek a legjobban az e területhez értő munkatársak. Hamarosan e piacvezető munkalehetőség egyedülálló ajánlatát ismerheted meg, ha figyeled az e-mailjeidet. Különleges, és Magyarországon még nem látott lehetőség résztvevője lehetsz befektetőként,  munkatársként (vagy akár mindkettőként)! Itthon az elsők között kezdheted meg pályafutásodat, vagy alapozhatod meg minden eddiginél jobb feltételekkel a befektetésed. De ha be szeretnéd biztosítani a helyed, és mindenképpen az elsők között szeretnél lenni, akkor már most mindent megtudhatsz közvetlenül első kézből, ezen az oldalunkon: kattints ide!

Egyre nehezebb olyan terápiát találni, amely hatásos, hivatalosan is tesztelt eredményekkel rendelkezik, valóban megfizethető, hálás feladat dolgozni is vele, stb… Figyeld a leveleidet, mert hamarosan megismerheted ezt a rendkívüli terápiát. Ha meg szeretnél gyógyulni, ha az egyedülálló eredményeinek a hírét vinnéd, ha dolgozni szeretnél vele, nemsokára mindent megtudhatsz róla! Egyedülálló sikerdíjakkal, párját ritkító televíziós és szakmai háttér támogatással segített munkát végezhetsz te is, ha érzel hozzá tehetséget! (Új információ: már nyitva áll előtted is a lehetőség, kérjük olvasd el a tudnivalókat ezen az oldalunkon – kattints ide!)

Vásárlási utalványaidat, bónuszaidat és referrer jutalékaidat megint nagyszerű tudásra használhatod fel! Ha nehezen boldogulsz a számítógépeddel, szeretnél jobban eligazodni az internetes hasznos dolgok között, tanulj te is a Pc-ábécéből! Olvasd el itt a részleteket (kattints ide!)

Talán az összes ember szívesen venné, ha segítséget kaphatna élete egy vagy több olyan területén, ahol szeretné hogy kevesebb gonddal és nagyobb sikerrel járhasson. Vannak akik a magánéletükben, kapcsolataikban, a családjukban szeretnének boldogabban élni. Vannak akik végre egy a jól fizető munkát szeretnének találni. És sajnos egyre többen vannak, akik mindkét területen szívesen fogadnák el a “Csodatévő Kisangyal” hathatós segítségét. Ha valamelyik területen még te sem találtad meg a számodra legjobb megoldást, akkor most már nem kell tovább keresned! Akár az otthonodból, akár egy kellemes társaságban szeretnéd megtalálni a helyes utat, most nem kell mást tenned, mint a ProDm-ben szerzett utalványaidat is beváltva elkezdened a megismerési és “megjavítási” folyamatokat életed azon területein, amelyeket jobbá akarsz tenni. Lehet hogy egymagad nem tudtad megoldani eddig a gondjaidat, hidd el, sokan vannak ezzel így! De egyre többeknek sikerül megtalálni a kiutat. Most az ő tapasztalataikat is megismerheted és tanulhatsz belőle. A dupla haszon második része pedig abban áll, amit talán már te is tapasztaltál eddigi életedben. Mivel sokan, nagyon sokan – és napjainkban sajnos egyre többen járnak hasonló cipőben, szinte mindenkinek szüksége van valamennyi segítségre a saját életében. Ehhez pedig egyre több olyan segítő is kell, akik több-kevesebb tapasztalattal, sőt tudással rendelkeznek a megfelelő út, és a megfelelő módszerek megtalálásában. Ha van kedved, akár te is lehetsz ilyen “életjobbító” szakember, hiszen akik a legtöbbféle rosszból kivezető utat már megtalálták, azok tudnak a leghatékonyabban segíteni embertársaiknak. Bátran jelentkezz, mivel nincs felső korhatár, sőt…! Így tehát egy új szakmához, munkához is juthatsz ha kedved tartja. Itt tudod elkezdeni ezt a számodra mindenképpen hasznos folyamatot. Kattints ide, és foglald le a helyed! Hozd meg életed legjobb és leghasznosabb döntését!

Lehet hogy te nem csak vásárlási utalványokat, hanem készpénzt is szeretnél keresni? Vannak ötleteid arra, hogy milyen újabb termékekre vagy szolgáltatásokra lenne jó felhasználni a vásárlási utalványaidat? Jelentkezz Referenseink közé! Ha van tapasztalatod az interneten, nagyon könnyű dolgod lesz, kattints ide!

Jártál már olyan fogorvosi rendelőben, ahol a véleményeddel is fizethettél? Most már ez a lehetőséged is megvan. Jelentkezz be a ProDm Fogászaton, beszéld meg a megfelelő időpontot, és fizess a készpénzed mellett a véleményedért kapott utalványaiddal is, vagy kérj egy fogászati csomagot az összes, a ProDm Alliance-ban szerzett utalványodért! Ráadásul most a fogászaton elköltött összes pénzed és utalványod TELJES értékéért újabb vásárlási utalványokat írunk jóvá neked, amely összeget bármely másik termékpartnerünknél levásárolhatsz. (Ezt a lehetőséget csak korlátozott ideig tudod kihasználni.) Az e-mailedben találod a megrendelési lehetőséget, és itt a ProDm Fogászat részletes ajánlatát!

Már biztosan hallottad, hogy a kereseti lehetőségeidnek nagyon jó terepe az internet.  De lehet hogy már belefáradtál a sok haszontalan és időrabló foglalatosságba: negatív emberekkel levelezni, egyenként skypolgatni mindenkivel, leveleket másolgatni és továbbküldözgetni, ugyanarra a kérdésre ötvenszer válaszolni? Ráadásul mindezt szinte nulla eredménnyel! Mit szólnál hozzá, ha ezentúl az interneten keresztül legnagyobb volumenben eladott termékek után kapnál jutalékot? Most akár saját készpénzed felhasználása nélkül is csatlakozhatsz, kattints ide!

A ProDm-ben kapott utalványaidat most napi fogyasztási cikkek és élelmiszerek vásárlására is felhasználhatod. Büszkén mutatjuk be neked a netenveszem.eu webáruházat. Itt te választhatod ki, mire van szükséged, mennyit szeretnél belőle, sőt még a kiszállítást is megrendelheted ugyanott. Ugye hogy érdemes volt kérdőívekre válaszolni? Kattints ide, és rendelj most a netenveszem.eu webáruházból!

 

Ezen az oldalon vásárolhat minden tagunk a W-W PIAC akciós termékeiből. Az Aktív tagi joggal rendelkező munkatársaink továbbra is megkapják leveleikben a kiemelt partnereink kizárólag a számukra biztosított lehetőségeit.

Ahogy folyamatosan növekszik az európai beszállítóink száma, úgy lesz mind szélesebb az a választék, amelyre a tagjaink a rendelkezésükre álló vásárlási utalványaikat, bónuszaikat és jutalékaikat elkölthetik. Itt a W-W Piac területén megjelenített termékek mindegyikét már Collector Joggal rendelkező tagjaink is megvásárolhatják.

Érdemes sűrűn látogatnod ezt az oldalt, mert a beszállítók nagyon kedvezményes lehetőségeket biztosítanak számodra a termékeik és szolgáltatásaik megvásárlásához. Sok esetben előfordulhat, hogy nem szükséges még minimális készpénzt sem befizetned ahhoz, hogy egy-egy itt megjelenő árucikkhez hozzájuthass. Érthető tehát, hogy az ilyen és a hasonlóan kedvező feltételekkel kínált termékek hamar elfogynak, és így eltűnnek a kínálatból.

Ha ismersz olyan vállalkozókat, üzletkötőket (lehet hogy te is ilyen vagy), akik szeretnék érdeklődőik és vásárlóik számát jelentős mértékben megnövelni, kérjük irányítsd őket oldalunkra. Beszállítóként történő csatlakozásukról fontos információkat találnak a nekik szóló Értékesítő partnertájékoztató aloldalunkon.

 

Szerteágazó lehetőségek

A ProDm Alliance tagjai az e-mailben kapott ajánlataikban, és az ezen az oldalon szereplő termékeket különböző utalványaik felhasználásával vásárolhatják meg. Erről részletek itt olvashatók.

Egyes államokban (országokban) előfordulhat olyan termék vagy szolgáltatás is, amelynek az ára egy harmadik részösszeget is tartalmazhat. Ez az úgynevezett “Kiegészítő összeg” (A.A.). Ez sem az adott termék fogyasztói árán felüli rész, ez a Kiegészítő összeg (Additional Amount) is a végösszeg egy hányada. Ez a harmadik összeg csak készpénzzel fizethető.

A megrendelés után a Tag rendelkezésére álló összegeiből levonásra kerülnek a beszámítandó részek. Az így megvásárolt termék/szolgáltatás a Tag (vagy a vállalkozása) tulajdonába kerül, azt akár azonnal eladhatja, bérbe adhatja, mint teljes egészében saját tulajdonát. Nem kell ezek után semmilyen részleteket fizetnie, és nincs semmilyen típusú “hűségidő”. Nem köti a Tagot semmilyen hűségnyilatkozat a ProDm Szövetségben maradáshoz sem.

56 Responses to Utalvány beváltó üzletek

 1. Jennifer says:

  Engem a jogosítvány érdekelne. Kitöltöttem a kérdőívet, tehát elvileg megvan az ígért összeg. Ezt hogyan használhatom fel? Nem szeretnék semmiféle jogot, egyszerűen le szeretném vásárolni az összeget.

  • ProDm admin says:

   Kedves Jennyfer!
   Kitöltött Kresz kérdőíve még nem érkezett meg hozzánk. Kérjük, hogy prodm@prodm.org e-mail címre küldje el, ahogyan azt weboldalunkon is olvashatja:
   http://prodm.org/2344-2
   Így fogja tudni igénybe venni a kapott 25 ezer Ft-os kedvezményét. Valamint az első kérdőívéért kapott 50 USD (kb. 11.000 Ft-os) vásárlási utalványát is kedvezményként vonhatja le a tanfolyam díjából.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

   • Papp Beáta says:

    Szép jo estét meg szeretném kérdezni milyen időnként kapok kérdőívet?

    • ProDm admin says:

     Kedves Beáta!
     Termékpartnereink által összeállított kérdőívek célcsoportjaiba tartozó tagjaink kapják meg az adott kérdőíveket. Általában 1-2 hetente számíthat újabbra.
     Üdvözlettel:
     ProDm Admin Hungary

    • lolehajnalka@citromail.hu says:

     Sziasztok!
     Hajni vagyok,érdeklődni szeretnék,hogy mire használhatom fel az utalványomat?

     • ProDm admin says:

      Kedves Tagunk!
      Az önnek szóló személyes e-mailjeiben találja a rendelési linkjeit az ön által vásárolható termékekről és szolgáltatásokról, és ezen az oldalon is találhat néhányat.
      Üdvözlettel:
      ProDm Admin Hungary

 2. Nikolett says:

  Kedves Admin!Roszik Nikolett vagyok,szeretnék minnél több kérdőivet kapni,mivel barátaim nincsenek ezért döntöttem az itthoni pénzkereset mellett,persze egyéb okból is.Jogositványom sajnos nincs az anyagi lehetőségeim is korlátozottak.Várom válaszát,mert én valóban szeretnék dolgozni.
  Tisztelettel
  Roszik Nikolett

  • ProDm admin says:

   Kedves Nikolett!
   Természetesen minden tagunk folyamatosan kap kérdőíveket. Otthon töltött idejében a Munkalehetőség oldalunkon keresztül is érdemes jelentkeznie és referensi feladatokat ellátnia. Így még több pénzt tud keresni, és ezzel együtt akár ingyen is megszerezheti a jogosítványát.
   Sok sikert kívánunk önnek!
   ProDm Admin Hungary

 3. Nagyné Németh Éva says:

  Üdvözletem!

  Megoldható ez így nem saját célra családon (esetleg baráti körön) belül is? Részemről ugyanis nem aktuális, de fiamnak vannak jogosítvány-szerzési tervei, viszont az anyagi helyzetünket nézve jó lehetőség lenne, ha lehetséges. Ha igen, kérnék, várom a részletes információkat erről.

  Köszönettel: Nagyné Németh Éva

  • ProDm admin says:

   Kedves Éva!
   A KRESZ Tanfolyam esetében igen. A saját magára érvényes utalványokat és egyéb lehetőségeket “átruházhatja” fiára is. Ha szerez újabb utalványokat is, akkor akár baráti körön belül átruházhatja azokat egy másik tanfolyamot elvégző számára is. Ehhez kérjük, töltse ki a levelében található sorok alapján a KRESZ tesztet is, és akkor az ön fia elvégezheti a tanfolyamot az ön által megszerzett legkedvezményesebb áron.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 4. Judit says:

  Lehet,hogy buta kérdés,de hol találom meg a saját ajánlói linkemet?Tehát ha szeretném a referensi munkát csinálni akkor ugye a saját linkemen beregisztrált emberek után kapok pénzt.Még nem egészen tiszta ez az egész dolog,de remélem minél előbb világossá válik,ha mégsem legfeljebb önökhöz fordulok segítségért.Üdvözlettel:Judit

  • ProDm admin says:

   Kedves Judit!
   Kérjük olvassa el az önnek küldött leveleinket! Ajánló linkje és kérdéseire a válaszok is abban vannak.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 5. krisztina says:

  a penzt szeretnem meg kapni lehet

  • ProDm admin says:

   Kedves Krisztina!

   Köszönjük hogy munkádat eredményesen végzed! Kérjük vedd figyelembe azt is, hogy csak bizonyos szabályok keretei között tud működni minden, így a ProDm Szövetség is.

   Referrer jutalékaid (Aktív Tag ajánlottjaid után járó jutalékok) felveheted készpénzben is természetesen, de vásárlási utalványokat itt sem lehet készpénzre váltani, mint ahogy más boltban, üzletben, bevásárló központban sem. Az utalványaidért vásárolható termékeket megtalálod a W-W Piac oldalunkon, és a számodra küldött e-mailekben. Ezeket a termékeket azután akár sajátjaidként értékesítheted, például az interneten is számos lehetőségen található erre. Így válhat ebből készpénz a számodra.

   Magasabb jogra befizetett készpénz összeged is vásárlási utalványként növeli az eddigi utalványaid értékét.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

 6. erika says:

  Hello.És ha mondjuk ruhára szeretném költeni az utalvány akkor mit kell csinálnom?köszi

  • ProDm admin says:

   Kedves Erika!
   Ön is hozhat be elárusító helyet, akinél elköltheti az utalványait. Az önnek küldött e-mailekben részletes információkat találhat erről. Vállalkozások behívásához képet, linket vagy akár weboldalunk információit is elküldheti a részükre.

   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 7. Botos Ilona says:

  Nekem az volna a kérdésem h tagságot csak paypal-ról vagy számláról lehet fizetni? Utalványt nem lehet erre a célra felhasználni?

  • ProDm admin says:

   Kedves Ilona!
   Leveleidben és weboldalainkon is több helyen olvashattad:
   “Ne felejtsd el: a magasabb értékű jogodra befizetett összegeidért plusz ugyanakkora értékű vásárlási utalványokat is jóváír számodra a ProDm rendszere. Ebből következik, hogy vásárlási utalványokból nem tudod kifizetni a magasabb értékű jogodat.”
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 8. Csengery Rita says:

  Szeretnék érdeklődni, hogy a 4.600,- forintos utalványomat mire tudom elkölteni? Ha most nem költöm el, akkor lehet-e gyűjteni hozzá? Mert ha lehet, akkor nekem ráér.

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Az utalványok minimális beváltási ideje 3 hónap. Az ettől eltérő feltételek mindig külön olvashatók a beváltó termékpartnertől, vagy a ProDm rendszertől kapott e-mailekben található információkban.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 9. zgyorik@pr.hu says:

  Sziasztok.Hol? és mire lehet levásárolni a kapott utalványomat?
  Üdv:Zoli

  • ProDm admin says:

   Kedves Zoli!
   Ezen oldalon kívül a számodra küldött e-mailekben találod az aktuális ajánlatokat. De te is hozhatsz új, utalvány beváltó termékpartnereket. Erről is olvashatsz a leveleidben és ezen az oldalunkon.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 10. antal tibor says:

  Sziasztok! Én is ruhákra szeretném az utalványaimat levásárolni,mondjuk,plázában. Hogyan tudom?

  • ProDm admin says:

   Kedves Tibor!
   A számodra küldött e-mailekben találhatod termékpartnereink ajánlatait, de behozhatod a kedvenc boltodat is. Amint azt szintén olvashatod a neked küldött e-mailekben.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 11. Matasztig Ibolya says:

  Üdv. Szeretném megkérdezni miért szelektálják a 60 év körüli embereket a kérdő ívekről? Amugy is csak ritkán küldenek kérdőívet. Örülök ha kapok egyet, és amikor a korról kérdeznek a válasz:
  “Ön nem felel meg a feltételeknek” kb. ez a szöveg. Miért? Mi is haladunk a korral, a divattal, a technikával, talán még a tapasztalat se rossz dolog.
  Köszönöm válaszukat
  Tisztelettel Matasztig Ibolya

  • ProDm admin says:

   Kedves Ibolya!
   Összetévesztett minket egy másik közvélemény kutató céggel. Tőlünk ilyen e-mailt biztosan nem kapott.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 12. Mária says:

  Üdvözletem!Ha én baba dolgokra vagy kozmetikumra szeretném levásárolni az utalványt akkor azt hol találom meg?köszönöm

  • ProDm admin says:

   Kedves Mária!
   Ha még nincs bent a kedvenc üzlete, boltja, üzletkötője vagy eladója, akkor az e-mailjeiben olvasható módokon tudja termékpartnerként ajánlani.
   Sok sikert kívánunk mindehhez:
   ProDm Admin Hungary

 13. Csipke Viktor says:

  van olyan ahol csak utalványért lehet vásárolni?

  • ProDm admin says:

   Kedves Viktor!
   Szinte minden termékpartnerünknek van ilyen ajánlata. Nyissa meg az ajánlatokat az önnek érkező e-mailekből, vagy itt feljebb, az oldalon!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 14. Alexandra says:

  Engem az érdekelne, hogy az üdülési ajánlatnál a “Voucher a később kiválasztott időpont szerinti pihenéshez. Termékpartnerünk által biztosított más ajánlatokra felhasználható.”
  a más ajánlatokra rész pontosan mit takar? Válaszukat előre is köszönöm:)

  • ProDm admin says:

   Kedves Princess Alexandra!
   Az ajánlatáról termékpartnerünk szívesen elmond minden részletet. Bátran vegye fel vele a kapcsolatot, a megrendelési oldalon található elérhetőségek egyikén keresztül!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 15. zakariás réka ildikó says:

  Sziasztok! Szeretném megtudni,hogy hol tudom megnézni,eddig mennyi utalványom van.

  • ProDm admin says:

   Kedves Ildikó!
   Mint ahogy a neked küldött e-mailekben is olvashattad, azonnal megkapod az utalványaidat e-mailben, de választhatsz többféle lehetőséget tartalmazó tagsági módokat, akár saját webirodát is, többféle munkát, magasabb jogú hozzáféréseket… stb. Mint ahogy leírtuk a leveleidben.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 16. Ordasi Györgyné says:

  Szerbusztok szeretném meg kérdezni,hogy az utalványokat csak akkor tudom levásárolni,ha behozom az üzletbe,ahol én szeretek vásárolni.És hogyan tudom én ezt meg tenni.Üdvözlettel Zsóka.

  • ProDm admin says:

   Kedves Zsóka!
   A termékpartnereinktől az e-maileden keresztül tudsz rendelni. De te is hozhatsz be elárusító helyeket, ahol elköltheted az utalványaid. A neked küldött e-mailekben részletes információkat találhatsz erről. Vállalkozások behívásához képet, linket vagy akár weboldalunk információit is elküldheted a részükre. Személyes információkat itt találhatsz: http://prodm.org/hu
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 17. Barbara says:

  üdv.a kérdés az lenne h az itt felsoroltakon kívül másra nem lehet beváltani? vagy kp vagy akármi más? mert ez igy elég hasztalan

  • ProDm admin says:

   Kedves Barbara!

   A termékmegrendelések is, ahogyan a kérdőívek, célcsoportonként változhatnak, így azokat ön is az e-mail fiókjába kapja. Egyszerűen csak kattintson az ajánlatokra. A megnyíló oldalon adhatja le a megrendeléseit.

   Amennyiben nem talált a megrendelhető termékek között a kedvére valót, hozza be a kedvenc üzletét is termékpartnerünknek, ahogy azt az önnek küldött e-mailekben olvashatta! Azután már ott is vásárolhat, a ProDm Alliance-ban szerzett utalványaival.

   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 18. pali says:

  Helló!Az összegyűjtött vásárlási utalványok-kérdőív kitöltése után kaptam-összevonhatók?

  • ProDm admin says:

   Kedves Pali!
   Igen, a rendszer egyéni azonosítónként összevonja az utalványokat, azok lejáratának idejét figyelembe véve. Ajánlatokat megvásárolva mindig a régebbi utalványok kerülnek felhasználásra.
   Sikeres kérdőív kitöltést, és jó vásárlásokat kívánunk:
   ProDm Admin Hungary

 19. györgyicsek anikó says:

  Tisztelt!
  Én álló munkát végzek és ezért nagyon fáj a lában .Gyógybetétes cipőt szeretnék venni.Tudnának ebben az ügyben segíteni hogyan tudnám az utalványt beváltani egy cipőre?

  • ProDm admin says:

   Kedves Anikó!
   Ahogy a neked küldött e-mailekben is írtuk: hozd be a neked tetsző eladót, üzletet, vállalkozást, ajánlva neki oldalunkat. A részleteket az e-maileidben olvashatod, kérjük, tedd is meg! De akár a lakóhelyed szerinti Referensi csoportnak is jelezheted termékpartner jelöltedet.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 20. Szabó Jánosné says:

  Üdv.
  43 ezer ft. vásárlási utalványom van. Ha a fogászaton szeretném beváltani ennek csak a felét lehet fizetni az utalványokból? Az ajánlatok nem igazán világosak, a legkisebb csomag 9 ezer, ebből a felét v.u, a másik fele kp? de nem tudni, mit takar. A leírásban:” Panorama Röntgen, tanácsadás, felmérés, kezelési terv, árajánlat készítése.” Ez lenne 9 ezer ft? Ha nincs szükségem panoráma röntgenre, akkor is? Mit jelent a +Bonusz? Ezért az összegért pl. egy tömést is elvégeznek?

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Hívja bizalommal a ProDm Fogászatot, ott biztosan tudnak önnek válaszolni: telefonszám: +36/96-203303 hétköznap (hétfő kivételével) 10-15-ig, szombaton 10-12-ig
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 21. Jakabfi Károlyné says:

  Sziasztok.
  Engem is a jogisítvány érdekel. Kérhetek segítséget ? Köszönöm.

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Kattintson rá, és a megnyíló oldalon mindent megtalál!
   Sok sikert kívánunk!
   ProDm Admin Hungary

 22. Szabó Jánosné says:

  Üdv!
  Azt szeretném megkérdezni, hogy csak az adott kérdőív kitöltéséért kapott összeget lehet felhasználni az abban megadott termékhez, vagy az eddig összegyüjtött összes utalvány összege is felhasználható? Ha pl 43 ezer ft v.utalványom van, azt egy összegben is bármelyik termékre beválthatom?
  Köszönettel:
  Szabó Jánosné

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Mint ahogy írtuk az önnek küldött e-mailekeben is, bármelyik termékpartnerünknél elköltheti az összes utalványát, a termékpartnereink által megadottak szerint!
   Eredményes vásárlást kívánunk!
   ProDm Admin Hungary

 23. Szabó Éva says:

  Sajnos nem kaptam még választ, ezért mégegyszer megkérdezem: Az e-mail–en érkezett ajánlat címzettje nem válaszol, ebben az esetben mi a teendő?
  Köszönettel:
  Szabó Éva

  • ProDm admin says:

   Kedves Éva!
   Írja meg a részleteket a info@prodm.org (melyik cégtől mit rendelt, és mikor?)! Így sikerülhet a megrendelése.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 24. Baranyai Bettina says:

  Hol lehet beváltani az utalványt? mert én hiába keresem nem találom!!!

  • ProDm admin says:

   Kedves Bettina!
   Kérlek, olvasd el az e-maileidet, azért küldjük!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 25. Attila Tóth says:

  Attila Tóth
  Az volna a tiszteletteljes kérdésem,hogy hogyan tudom az utalványaimat felhasználni a nemzetközi oldalon,kezdőcsomag vásárlására,vagy vourcher vásárlására a hybrid auction oldalon?

  • ProDm admin says:

   Kedves Attila!

   Minden tagunk névre szóló e-mailben kapta meg a Conligussal kapcsolatos lehetőségeit. A te részedre is elküldtük az ajánlatot, amelyben a te ProDm tagsági lehetőséged szerinti legkedvezőbb megoldásokról értesítettünk. A mai naptól a te számodra is egy mindezeken felüli extra akció vált elérhetővé. A szombati (2014. október 25,) első magyarországi Conligus konferenciára megvásárolt jegyeid értékével megegyező ProDm Vásárlási utalványértéket írunk jóvá, amit 180 napos érvényességi idővel használhatsz fel a ProDm termékpartnereinél.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

 26. Imelda says:

  A Conligusan webiroda megnyitásához is felhasználhatóak az utalványok? Erre vonatkozóan nem találtam leirást.
  Köszönöm a választ.
  Imelda

  • ProDm admin says:

   Kedves Imelda!

   Minden tagunk névre szóló e-mailben kapta meg a Conligussal kapcsolatos lehetőségeit. A te részedre is elküldtük az ajánlatot, amelyben a te ProDm tagsági lehetőséged szerinti legkedvezőbb megoldásokról értesítettünk. A mai naptól a te számodra is egy mindezeken felüli extra akció vált elérhetővé. A szombati (2014. október 25,) első magyarországi Conligus konferenciára megvásárolt jegyeid értékével megegyező ProDm Vásárlási utalványértéket írunk jóvá, amit 180 napos érvényességi idővel használhatsz fel a ProDm termékpartnereinél.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

Leave a Reply