Style on Line

Egységes öltözködési stílusban a céged is hitelesebb. Ha egymáshoz tartoztok, az látsszon is rajtatok! Ruházat és a kiegészítők a csoportodon belül, a hitelesebb és sikeresebb munkatársi gárdád záloga. Ezt a lehetőséget az ÖSSZES mlm hálózat MINDEN munkatársát bevonva tudod elindítani. Érted? Hálózat a hálózatokban! Jutalékot kapsz azért, mert a tiéden kívüli hálózatok tagjait is sikeressé teszed. Ezt egyszerűen meg kell ismerned!

 

Ugye te is irigyled azokat a cégeket, csoportokat, munkatársi köröket, akik egységes megjelenésükkel, alkalomhoz és arculatukhoz illő stílusukkal hatalmas előnnyel indulnak megnyerni a vásárlók kegyeit. Így sokkal könnyebb eladni bármit – mondják sokan – és igazuk is van!

 

De ha csak egyforma, cégük logójával megnyomott selyemsálban, vagy nyakkendőben jelennek meg ugyanazon hálózat üzletkötői, akkor bizony kimutathatóan magasabb lesz az értékesítési arány még egy szimpla termékbemutatón is. Ha még az öltözet is összeillő, az öltözködési stílus is elegáns, akkor teljes a siker!

 

Eddig csak elenyészően kevés cég, munkatársi csoport, vállalati csapat használta ki ezt a fajta „egységben az erő” elvet. Te meg akarod növelni az értékesítéseket a saját munkatársi csoportodban? Ismersz kollektívákat, akiknek szívesen ajánlanád? Szeretnéd, ha nem csak amerikai példák tucatjait lehetne vágyakozva bámulni, hanem ez a sikermarketing-fogás épp a te hálózatodban hozna hatalmas eredményeket neked, és a munkatársaidnak?

 

Most már a sokszor egyetlen nehézséget okozó „pénzügyi feltételek hiánya” sem állhat az utadba! Akár a saját, akár munkatársaid, kollégáid, vagy akár szeretteid öltözködési stílusát szeretnéd emelni, ezt most akkor is meg tudod tenni, ha kevés saját készpénzed van csak hozzá. A Style on Line rendszerben dolgozva most akár a feltűnően elegáns, a sztárvilágban is luxusnak tekintett ruha-költeményekben is pompázhatsz. A kiegészítők terén is a legtrendibb cuccokat engedheted meg magadnak. Szégyenkezés nélkül jelenhetsz meg bármely rendezvényen, és társaságban. Sőt, ha megtudják a munkatársaid, hogy a saját hálózatukon kívül még ebben a különleges kezdeményezésben is milyen nagy kereseti lehetőség van, akkor biztosan csatlakoznak hozzád a Style on Line hálózatodban. A célpiac milliós számokban mérhető, ezért is az egyetlen megfelelő üzleti megoldás erre a SERP.

 

Nem kell, sőt nem is célszerű a saját, jelenlegi hálózatát senkinek sem otthagynia ezért az új rendszerért. Bár az igaz, hogy itt minden termékforgalmazó hálózat összes munkatársa, a kisebbtől a legnagyobb cégekig az összes dolgozó könnyen bevonható. Hiszen a SOL (Style on Line) hálózatos elterjesztésével is rendkívül nagy felhasználó számú mlm rendszer építhető. Gondolj csak bele: a jelenleg futó összes üzletkötő hálózat minden tagja szívesen dolgozna egy olyan plusz hálózatban is, ahol még több taggal minden eddiginél több pénzt kereshet. Hiszen a saját hálózatából sem rúghatják ki, mert a tagjainak „gatyába rázásával” az anyahálózatának is több pénzt termel.

 

Nem szabad elfelejtened azt sem, hogy még a network marketing cégeknél is több olyan vállalkozás és vállalat működik a piacon, amelynek munkatársai is szívesebben „feszítenének” egységes, stílusos céges ruhákban, mint a sajátjukban. Őket is fel fogják keresni a SOL hálózat munkatársai, és azok megrendeléseivel pedig igazán széles, hatalmas volumenű forgalmat fog elérni ez új direktmarketing vállalat.

 

És hogy miért van az átlagosnál sokkal nagyobb pénzkereseti lehetőség a Style on Line hálózatban? Ez egyszerű: mert ebbe a hálózatba az összes más hálózatok tagjai könnyen csatlakoztathatók, így rendkívül nagy mlm rendszered lehet neked is, szinte határtalan pénzforrással. Hiszen ne feledd azt sem, hogy a jutalék kifizetési rendszer a SERP-re épül, annak minden előnyével együtt!