E-learning és a te üzleti ajánlataid együtt

E-learning és a te üzleti ajánlataid együtt

Törj ki a válságból! Nálunk nem csak megtanulhatod, hanem meg is valósíthatod hogyan add el minden árucikkedet és a hogyan legyél te a piacvezető!

Termékedet vagy szolgáltatásodat akarod értékesíteni? Nincs elég partnered ehhez? A konkurenseidnél inkább vásárolnak, mint nálad? Tanuld meg, hogyan használhatod a 3W-DM “szuper-könnyű értékesítés” rendszerét! Mi jól megtömött pénztárcájú vevőket viszünk hozzád, neked csak a rendszert kell elsajátítanod, a többi már megy, mint a karikacsapás.

Válaszd ezt a szupergyors indulást egy eddig még ismeretlen eszközzel. Találj a vállalkozásodhoz számtalan új vásárlót és viszonteladót, és közben ismerd meg és sajátítsd el a 3W-DM legújabb vívmányait a 30 napos “Start e-learning” tanfolyamunkkal!

Mitől különleges, és egyedülálló a mi e-learning csomagunk? Nálunk nem csak elméleti képzést kapsz, de már a tanfolyam ideje alatt is számtalan új vevőt találhatsz termékeidhez a ProDm Szövetség tagjai közül. Sőt, később akár professzionális üzletkötők is a te termékeidet vagy szolgáltatásaidat akarják majd forgalmazni.

1- üzleti ajánlatodat vagy kérdőívedet a termékedről akár több ezer vevőhöz, és sok száz profi üzletkötőhöz is eljuttathatod a világ számos országába

2 – piacvezetővé válhatsz a területeden

3 – egyre nagyobb értékesítési régiókban viszik majd a termékeid hírét

4 – otthonról elvégezheted a teljes harminc napos tanfolyamot, ha van interneted és egy számítógéped

5 – számodra eddig elérhetetlen lehetőségeket használhatsz ki a direktmarketing és az internetes kereskedelem területén

6 – megtanulhatsz úgy ajánlatokat küldeni, hogy már az általad leírt szöveggel is százszor több pénzt kereshess, mint az eddigi személyes megbeszéléseiddel

7 – a világon egyre inkább tért hódító online üzletkötési módszerek közül megtanulhatod alkalmazni a legsikeresebbeket

8 – bármelyik pontban leírt előrelépéseid igénybe vételének idejét, azok sorrendjét a saját haladási ütemedben magad határozhatod meg

9 – ha még professzionálisabb képzést választanál, nagyobb és részletesebb tudással valamint sokkal több üzleti kapcsolattal, akkor neked a “Világelső Üzletkötő” tréningünk jár!

A világ legsikeresebb vállalkozói több ezer dollárt is fizettek e lehetőségek közül csak egyért is! Most mindezen ajánlatokat megismerheted a 175 USD (39.480 Ft) értékű e-learning tanfolyamunkon!

Sőt, különleges akciónk keretén belül most erre a tanfolyamra befizetett díjad teljes összegét beszámítjuk, ha indítasz nálunk 3W-DM értékesítési kampányt! Ha kedvezményesen is vásároltad meg e tanfolyamunkat, akkor is érvényes ez az ajánlatunk!

Ez az egyetlen olyan e-learning, amikor nem csak egy újabb elméleti képzést kaphatsz, hanem akár több ezer új vásárlót, és akár több száz alvállalkozót is a ProDm Szövetség tagjai közül. A harminc napos tanfolyamunk alatt legalább háromszáz profi viszonteladóhoz, és hétszáz üzletkötőhöz  juttathatod el ajánlataidat!

Jelentkezz most, mert az általánosan megszokott lehetőségekkel ellentétben, nálunk végesek a rendelkezésre álló helyek! Ez könnyen belátható, hiszen mindenki szeretne a saját területén piacvezetővé válni, de természetesen ez “mindenkinek” nem lehetséges, csak a leggyorsabbaknak.

Ha bele akarsz tartozni vállalkozók felső vezetőinek körébe, írj egy e-mailt az info@prodm.org címre: jelentkezem a 30 napos e-learning tanfolyamra tárgysorral!

2 Responses to

 1. Sándor Tünde Gyöngyvér says:

  Közlekedési munka- és egyéb baleseti kártérítések teljes körű ügyintézése, kárigény-felvétel, -kárigény-érvényesítés, biztosítókkal, munkáltatókkal. társasházakkal, magánszemélyekkel szemben.

  • ProDm admin says:

   Kedves Gyöngyvér!
   Kérjük, töltse ki adatlapunkat ezen az oldalon, és akkor el tudjuk küldeni önnek kampánylehetőségeink leírását!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

Leave a Reply