SERP

Minden rossz dolog, amit eddig tapasztaltál az mlm-ről és az ügynökhálózatokról, az már a múlté!

Itt a Spirál-marketing!

Miért fogsz összehasonlíthatatlanul több pénzt keresni a SERP rendszerében, mint bármely eddigi munkádban?

Sok oka van ennek, kezdjük mindjárt az egyik legegyszerűbbel:

eddig mindenhol neked kellett eladnod a termékeket és szolgáltatásokat, a SERP-ben azonban téged fognak állandóan kérdezgetni az ismerőseid arról, hogy mit tudnak vásárolni, te mit ajánlasz nekik? Nem csoda, hiszen a te jóvoltodból nagy értékű vásárlási utalványokhoz jutottak. És mindez még csak a kezdet!

Ugye ez az, amire te is vágytál a véget nem érő vevőhajkurászás, a folytonos telefonálgatások, hirdetések feladása, az előre egyeztetett majd a másik fél által lemondott találkozók, és minden sikertelen próbálkozásod helyett?

Igaz hogy már ez is egy hatalmas könnyebbség az eddigiekhez képest, és sokan már emiatt azonnal regisztrálnak ebbe a minden rossz hagyománnyal szakító munkalehetőségbe. De ha tovább olvasol megtudhatod azt is, hogyan érheti el nálunk bárki, hogy azzal foglalkozzon, amihez a legnagyobb kedve van?

Nézzük meg tehát részletesen, mi mindenben más a SERP, mint az eddigi munkáid bármelyike!

Sokan már eleve beleszülettek az ügynökökkel és az ügynöki munkával kapcsolatos érzelmekbe. Vagy szeretik, vagy utálják, attól függően, hogy otthon, vagy a “nagybetűs életbe” kilépve milyen impulzusokat kaptak ezzel kapcsolatban. És lássuk be, az emberek döntő többsége inkább rossz benyomásokat szerzett eddig, mint jókat. De ez most végre megváltozhat!

baby serp cut

Első sorban azért, mert az ALAPOK változtak meg gyökeresen! A SERP az első hálózat a világon, amely számít a vásárlók ŐSZINTE véleményére, sőt BŐKEZŰEN meg is fizeti azt!

Te sem találsz régóta jobb munkalehetőségeket? Állandóan csak a megszokott dolgokkal traktálnak? Folyton folyvást ugyanolyan hálózatok, az előzőekhez képest szinte lényegtelen eltérésekkel. Ez már nagyon egyhangúvá vált, lehet hogy már te is unod?

Nálunk te választhatod ki a munkák közül a legjobban hozzád illőt. Különbőző kereskedelmi területeken fogsz tudni dolgozni, de nem

 • az unalomig ismert vásárlói klubokban,
 • vagy a “legyél gazdag és szabad” piramisjátékokban,
 • és nem is az aranyat, gyémántot és hasonló “befektetéseket” kínáló “pilótaképzőkben”,
 • nem az ikszedik utazási hálózat egyikében kell leutaznod a magas beszálló díjakat,
 • nem kell a halálosan drága biztosítási cégeknél kötnöd a szerződéseket,
 • nem kell naponta 5-6 bemutatón kávéznod a sűrűn kavargó kávés cégekben,
 • és nem kell a kilószámra növekvő edényes-tisztítós hálózatokban, izzadságszagú indokokkal embereket meghívnod a saját otthonodba,
 • de nem kell a messziről kiszimatolható parfümös-kozmetikumos hálózatokban sem ügynökösködnöd,
 • nem kell az alibiből kitalált, felesleges termékeket/szolgáltatásokat áruló, pilótajáték-szagú rendszerekben másokat is átverve futnod a beugróként befizetett pénzed után,
 • de nem kell futkároznod a fogyasztós-testépítős-vitaminos hálózatokban sem, és közben nagy összegekért árút felhalmoznod,
 • valamint a magas havidíjas “online videó-telefonos” ügynökhálózatokat tukmálva sem kell buta indokokat kitalálnod, miért jobbak mint az ingyenesen elérhető társaik.

Mindeddig csupán azok váltak (sokszor kényszer-) vásárlóikká e rendszereknek, akiknek azért volt kötelező valamit mindenképpen kifizetniük, mert azután ebből akartak pénzt keresni. És már e munkakeresők száma is rohamosan csökken. Bár egyre több a hálózat, az ezek iránt érdeklődő emberek száma napról napra fogy.

Nem csoda, hiszen a sokszorosan túlárazott, “semmi haszna” termékek, a pénzért árult de máshol ingyenes szolgáltatások, a piramisjátékok átverései egyre nagyobb tömegeket keserítettek meg hosszú időre.

Az országok lakóinak még az 5-6 %-a sem volt nyitott soha ilyen termékekre vagy szolgáltatásokra. Ezekre egyáltalán nem volt igényük, és még csak nem is érdeklődtek hasonló dolgok iránt. A fenti, több pontból álló összefoglaló is az emberek őszinte, szókimondó véleményének összegzése alapján született. Ezek figyelembe vételével pedig maga a SERP  egész rendszere lett kifejlesztve.

Az átlagemberek 95%-ának érdeklődésére számot tartó termékek és szolgáltatások kerültek be már az elindulás előtti kínálatba. 2016-tól azután folyamatosan bővül a választék, újabb cégekkel és a legújabb sláger-termékekkel.

Tarts velünk, ha szerinted is ideje volt már, hogy megújuljon a hálózatos marketing úgy Magyarországon, mint az egész világon! Kérd az ismerősödtől a csatlakozási kódot, és már a legelső megbeszéléseken és bemutatókon is velünk tarthatsz. Így egyike lehetsz te is a közvetlenül a vállalat vezetőihez kapcsolódó, rendszerindító munkatársi csoporttagoknak.

Mindent a közvélemény kutatások alapján fejleszt a jövőben is ez a nemzetközi vállalat, a SERP. A legfőbb célok: a lakosság igény szerinti ellátása, valamint szakértő munkatársak képzése, az üzletkötők és az eladók szolgáltatásainak legmagasabb szintű biztosítása céljából. Már a vállalatcsoport neve is következtetni enged sok különlegességre. SERP: Spiral Enterprise Resourcing Program, vagyis: Spiral Erőforrású Vállalatirányítási Program. Részleteket erről is a serpnet.com oldalon találsz.

Tehát bátran kijelenthetjük, hogy minden amit eddig tudtál az üzletkötői munkáról, az ügynökhálózatokról, a tukmálós és levakarhatatlan emberekről, az átverős rendszerekről, az már végleg a múlté! El is felejtheted nyugodtan! A SERP mindent megváltoztat egy szempillantás alatt. Az élet legtöbb területén a kereskedelem legújabb trendjévé válik a közeljövőben. A közlekedéstől a személyi biztonságig, a nyelvtanulástól az öltözködésen át a szabadidő eltöltéséig már az első lépésekben is különlegesen hasznos, új és érdekes lehetőségeket biztosít az értékesítőknek, és természetesen a vásárlóknak is. Számos kisebb és nagyobb vállalkozást, webáruházakat és szolgáltatókat repít a piacvezető pozícióba a 2016-os évtől a SERP, és válik így a legeredményesebb vállalatirányítási rendszerré.

Az elektromos meghajtásra való áttérés piacán rakétasebességgel indulhatsz el te is. De ezen felül is még számos tény igazolja, hogy a SERP valóban tömeges igényeket szolgál ki, és az élet minden területén meghatározó szerepet fog betölteni a következő évektől.

Mindenek előtt tisztázzuk azt a kérdést, hogy miért jött létre a SERP?

Egy nagyon régóta vágyott cél volt a hajtóerő. A már említett tények miatt, az emberek nagy többsége által soha nem múló ellenszenvvel kezelt üzletkötői ajánlásokat, ügynökként dolgozó ismerőseikről alkotott képüket, és mindenfajta terjesztési tevékenység pozitív megítélését helyre kellett állítani végre! Hiszen a mindent folyton csak eladni akarók, és a mindig mindent visszautasítók közé épült fal mára már áthatolhatatlanná vált.

Lássuk be végre, hogy a gombamód szaporodó, és egymástól alig különböző mlm-es, direktmarketinges, network rendszerű, hálózatos értékesítő cégeket már nagyon unják az átlagos vásárlók. De még az üzletkötők is túl sűrűnek találják már az elcsépelt ötletekre alapozott megjelenésüket!

Az átlagemberek ellenállása az ügynökhálózatokkal szemben józan ésszel is érthető, így ezek a folyamatok is csak az általános közönybe vezethettek. Ugyanis az eladni kívánt dolgok ráadásul még:

 • vagy többszörösébe kerültek a kereskedelemben kapható társaiknál,
 • vagy szükségtelen termékek voltak,
 • vagy olyan “oktatások” és szolgáltatások, amelyekhez ingyen is hozzá lehet jutni.

Szinte már minden hálózatos kereskedelem csak ezekről szólt. Az üzletkötők egyre szűkülő táborán kívül soha nem találták meg a fogyasztók széles rétegét. Éppen azok utasították el a felkínált termékeket, akik a hosszú távú felvevőpiac lehettek volna.

Ez volt az oka annak, hogy a VALÓDI VEVŐket szinte soha nem érdekelték ezek az árucikkek. Csak azok vásárolták meg, akik pénzt akartak keresni a továbbadásukból. És még közülük is egyre többen csömörlöttek meg az eredménytelen próbálkozásoktól, csalódásoktól, és átverésektől.

Ezért volt szükség az alapvető szemléletváltozásra, így jött létre a SERP. Két olyan rendkívül meghatározó tényt hoz előtérbe, amelyet a hálózatos kereskedelem nem csak hogy figyelmen kívül hagyott eddig, hanem egyenesen visszafojtott, sőt tiltott.

Az első TÉNY:

MINDENKI értelmes, hasznos és piacképes termékeket és szolgáltatásokat akar vásárolni. Mint a fenti példák is mutatják, eddig nem ez volt a jellemző a network cégek profiljára.

A második TÉNY:

az egyén véleménye, ötletei, javaslatai ellen meg általában háborút hirdettek a hálózatos cégek. Csak az volt a betartandó “szentírás”, ahogy azt a “vezetők” kitalálták. Pedig az internet korában az ember a véleményét már számos formában elmondhatja úgy, hogy az bárkihez el is juthat. A közösségi oldalak posztjai, hozzászólásai, az egyszerűen létrehozható blogok, a megosztókra feltöltött videók, és még számos más mód áll rendelkezésére MINDEN embernek, hogy szétkürtölje a véleményét.

E két lehetőséget fordítja a SERP az emberek javára. Bármely vásárló a saját véleményének megadásával eddig soha nem tapasztalt előnyökhöz juthat. Sőt, ismerőseinek a véleménye is vásárlási utalványokat, kuponokat és bonokat érhet neki. De közvélemény-kutatóként akár még új szakmát is kitanulhat, hiszen a SERP módszerének elterjedése egyre több ilyen szakember képzését követeli meg.

Az előszervezési időszak 2016. június 30.-áig tart. Utána az átlagember úgy találkozik először a SERP rendszerével, hogy ez a nemzetközi vállalat kikéri a véleményét, és ezért díjazza is őt. Még csak nem is fukar módon, és nem csak pontokkal, “fabatkára váltható hajítófákkal”, meg nyeremények csalfa ígéreteivel. Az itt kapott készpénz-helyettesítő eszközöket a vásárló a SERP partnercégeinél a saját maga számára szükséges termékek megvásárlására tudja felhasználni.

Olyan élmény ez, mintha a közösségi oldalakon (pl. Facebook) kiposztolt véleményedért, vagy egy kérdőíves utcai válaszadásodért a kezedbe nyomnának több ezer Ft-ot, amit a neked tetsző termékere, szolgáltatásokra költhetsz el. Sőt, még az általad meghívott ismerőseid által elköltött ilyen vásárlási utalványokért is hasonló összegeket kapnál.

Sőt nem csak olyan, ez pontosan így is történik a SERP-ben!

Számos formában léteztek már eddig is az úgynevezett affiliate rendszerek. Szinte a teljes kereskedői piac minden területét behálózták. A vendéglátó helyektől a kis üzletekig, a taxisvilágtól a webáruházakig már a legtöbb vásárláskor a vevőt beajánló személy ajándékot, vagy némi kis árengedményt kapott az eladótól. Ez akkor is így volt a legtöbbször, ha ezt a beajánlott vevő nem is vette észre.

Hatalmas előrelépés azonban most az, hogy ez MINDENKI számára elérhető vált, nem csak a “jókor és jó helyen” lévőknek. Ha együtt indulnál velünk az úton, vedd fel a kapcsolatot azzal az ismerősöddel, akitől hallottál a SERP-ről!

Akkor nézzük, mi a SERP?

A Spiral Enterprise Resourcing Program (Spiral Vállalati Erőforrás Program) egy kiemelkedően nagy hatékonyságú vállalatirányítási rendszer. A három évtizedes piaci tapasztalattal rendelkező szakértő csapat, több mint négy év alatt egy olyan rendszert dolgozott ki, amelyben az értékesítő vállalkozások és az üzletkötők kiemelkedően jó körülmények között válhatnak egymás üzleti partnereivé. Még a végfelhasználónak, az egyszerű vásárlónak is különleges jogai és lehetőségei vannak, amit a vásárláskor egyedi előnyökké alakíthat át.

Nem, ne kutass az emlékeidben, ilyennel még nem találkozhattál, legfeljebb a fejlesztési időszakban! A kidolgozás és a validáció (több tízezer fős tesztcsoportokon való kipróbálás és fejlesztés, négy és fél éves időszaka) után a 2016-os év közepén lép ki a világpiacra a SERP, ekkor lesz a Nagy Nyitás időpontja.

Nézzük meg részletesen azon szempontokat, amelyektől ez a forradalmian új szemlélet soha nem látott távlatokat nyit a kereskedelemben, elsődlegesen is az üzletkötők segítségével működtetett vállalatok esetében.

A direktmarketing több mint fél évszázados gyakorlata alapján, az üzletkötők szempontjából legkedvezőbb kifizetési formákat integrálták be egy spirális rendszerben működő jutalékszisztémába. A közvélemény-kutatási technikák közül is a leghatékonyabb vásárlás-ösztönző módszereket használták a fejlesztők. Mindezekhez pedig a legkorszerűbb online marketing eszközöket ötvözték az offline hagyományok erejével.

Miért SPIRÁL? Mert a természetben is ez a meghatározó működési elve sok élő rendszernek. A legkisebbtől a legnagyobbig. Mint az közismert, a DNS spiráltól a bolygórendszerek mozgásáig a spirális elv a jellemző. A rózsaszirmoktól a csigaházakig is több élőlénynél megtalálhatóak a spirál formák. Így teljesen természetes volt, hogy a gazdasági életben is ezt az elvet kell alkalmazni, ha biztosan sikerre akarunk vinni egy vállalatot. Ez a megfelelő megoldás a hatékonyan működő cégeknél is, a legkisebbektől a legnagyobbakig.

A SERP a következő elvek szerint futtatja fel minden most induló, és a jövőben szerződő partnercége értékesítési rendszerét.

A határtalan üzlet nem korlátozható. A SERP jutalékait végtelen mélységből megkapja az üzletkötő, még országhatárok, sőt földrészek sem szabnak határt ebben. Az elavult, és a kereseti lehetőségeket jelentősen lecsökkentő, csak véges mélységből fizető, kizárólagos unilevel elvekkel szakít elsők között a rendszer. Talán te is találkoztál ilyen – sokszor még napjainkban is elindított – hálózatokkal. Ezeknél 6-8 vagy ennél akár több, de véges szintben egymás alá épülő üzletkötői teljesítmények után nem fizet több jutalékot a rendszer. Éppen onnantól, amikor egy-egy munkatársi csoportodban már elég szép számú értékesítő munkájának gyümölcsét élvezhetnéd, azok a rendszerek nem fizetnek neked több jutalékot. Pedig a te munkádnak köszönhetően jutott el azon emberekhez is a cég terméke.

Kezdőknek és profiknak is hatékony.SERP úgy van felépítve, hogy még az abszolút kezdő munkatársak is jelentős összegű jutalékot tudjanak keresni, már az első néhány hét alatt is. Így már könnyebben sikerül elérnie sokaknak a hálózatos kereskedelemben közismert, hosszú távon is megtartható, óriási kereseteket.

Legális kereset, még magánemberként is. Sok gondot okozott a múltban az is, hogy csak vállalkozói engedély kiváltása után lehetett hivatalosan felvett jutalékokhoz jutni az egyes üzletkötő rendszerekben. A SERP a nemzetközi piacon működik, így külföldi székhellyel rendelkezik. Valamint a te általad elindított hálózat is automatikusan online terjesztésű is, így külföldi vevők, üzletkötő munkatársak is csatlakozhatnak hozzád. A neked járó összegek így „külföldről származó egyéb jövedelemként” kerülhetnek kifizetésre a te személyes bankszámládra. Tehát nem szükséges számlaképesnek lenned ahhoz, hogy hozzájuthass.

Nincs “lakás-raktár”. A fölöslegesen megvásárlásra kényszerített termékek ideje is lejárt a SERP mindent elsöprő térhódítása alatt. Nem kell többé kidobnod az ablakon a kényszerből felhalmozott árút, akármekkora kereseti célokat is tűztél magad elé.

Földhöz ragasztott árak. A SERP véget vet az extrém módon túlárazott termékek elviselhetetlen átkának is. Nem egyszer találkozhatunk még ma is olyan termékekkel, amelyek lényeges tulajdonságaival teljesen megegyező konkurens termékek sora található az üzletekben, de mindössze töredék áron, mint ahogy azt az egyes ügynökhálózatokban kínálják. Miért csodálkozunk akkor, ha a legtöbb ember még csak meg sem akarta ismerni ezeket? A SERP rendszerében ennek most vége!

“Alibi-termékek” kizárva. Neked, mint hálózatépítőnek, nem kell többé fölösleges, semmire sem jó termékeket vagy szolgáltatásokat megvenned, ha a SERP termékkínálatából választasz magadnak. Sőt, a vásárlók (végfelhasználók, egyszerű fogyasztók) és munkatársak igényei alapján kifejlesztett és gyártott termékek és szolgáltatások forgalmazására köthetsz olyan szerződéseket, amelyek a te érdekeidet is szem előtt tartják.

Megbízható partnercégek. Az egy lendületig tartó „lehúzások” miatt alakult cégektől sem kell félned többé. Ezek általában az ügynökhálózatok elindítása utáni néhány éven belül egyszerűen köddé váltak. Sok esetben kétes, külső hacker-támadásokra, rajtuk kívülálló okból bekövetkezett csődre hivatkoznak. A SERP beszállítói több éves gyártói vagy szolgáltatói tapasztalatokkal rendelkező cégek. Az ő szakmai tudásuk mellé társulhat végre a te üzletkötői tapasztalatod. Igazi kereskedő cégek termékei, a te valódi üzletkötői tapasztalataiddal: ez a régen várt, nyerő párosítás! Így érhetsz el minden eddiginél nagyobb jövedelmet, és biztosabb jövőt alapozhatsz meg saját magad, de még unokáid számára is.

A vevő véleménye az alap. Minden újabb vállalat bevezetését széleskörű közvélemény kutatással kezdi a SERP. Így mindenek előtt hatékonyan feltérképezi az egyes országokban elérhető célcsoportok vásárlási szokásait. Ez abból a szempontból is fontos, hogy a lakosság a megszokottól teljesen eltérő módon találkozik egy-egy céggel, és azok kínálatával. Nem fognak senkit sem lerohanni a levakarhatatlan üzletkötők a vásárlási ajánlataikkal. Ehelyett első lépésben a SERP munkatársak hivatalos formában kikérik a vevők véleményét az adott piaci szegmensben. Majd mint jótékony angyalka, a SERP a munkatársaknak köszönhetően megajándékozza az embereket a készpénz-helyettesítő eszközökkel. Ezután a kutatásokon kapott eredményeket feldolgozva kezdi meg az adott cég a piaci célcsoportja ellátását, az üzletkötői hálózat közvetítésével.

Mindig naprakész. Mindezen új folyamatok az online és offline marketing szakma legújabb kutatásai, és ezek alapján kidolgozott módszerei alapján kerülnek felépítésre minden országban. A teljes SERP rendszerének, vagy akár csak az egyik partnercégének dolgozó üzletkötőként pedig te, személyre szabott alkalmazásokban használhatod az online marketing leghatékonyabb eszközeit. Így az üzleted eddig soha nem tapasztalt magaslatokba emelheted, munkatársaidat hasonlóan kivételes, hatékony körülmények között végezhető munkához juttathatod.

Érdekel?

Screenshot 2015-12-08 12.34.00yescutScreenshot 2015-12-08 12.33.57nocutAkitől hallottál a SERP-ről, ő szívesen küld neked csatlakozási lehetőséget. Kérd tőle a szponzor-kódját, és a segítségét is! Örömmel fogja neked megmutatni a serpnet.com oldalon az információkat. Ne feledd, hogy a jelentkezésed után az email címedre érkező levélben lévő “megerősítő link”-kel véglegesítened kell a feliratkozásod. Ez azért van így, hogy tudtodon kívül más ne adhassa meg a te adataidat.