Munkalehetőség

Ha a mostani munkáját csak a pénzkereseti kényszer miatt végzi, akkor érdemes 5 percet figyelnie. Havonta akár 4-5, vagy még ennél is több szakmába, munkába, tevékenységbe (… stb.) tanulhat bele, és ezt még ráadásul fizetik is önnek. Bármikor, bármelyikben megtalálhatja azt, amit kedvvel csinálna majd a további életében. Vagy akár tovább taníthatja a közben tökélyre fejlesztett tudását. Hiszen Alan Watts-tól (is) tudjuk: csak azt érdemes csinálnia egész életében, amit szeret. Van hozzá kedve? Jelentkezzen itt, a lenti linken.

Kattintson ide, és nézze meg a három perces gondolatébresztő filmet.

Mi lehet annál nagyszerűbb munka, ha valaki azt vállalja, hogy az eladóknak, vállalkozóknak, értékesítőknek és webshopoknak vevőket (nem csak érdeklődőket, konkrét VEVŐket) hoz a termékeihez. Ráadásul most nem is önnek, mint Referensnek kell “eladnia” ezeket a termékeket, mert azt a ProDm egyedülállóan hatékony, új marketing módszere végzi el ön helyett.

A következő rövid riportból könnyen megértheti, miért szeretik annyira az eladók és a vevők is ezt az egyedülálló értékesítési és vásárlási módszert.

A széles vásárlóközönségnek ugyanakkor azt a lehetőséget ajándékozhatja ön, hogy ha elmondják a véleményüket, azt termékekre és szolgáltatásokra cserélhetik. Olyan párosítás ez, amelyben az eladó és a vevő is a régóta keresett és vágyott megoldásokat kapja. Tehát minél többeknek mondja el ezt a lehetőséget ön – a munkát vállaló Referens -, annál többeknek szerez ezzel sikert, megelégedettséget, hiszen mindegyikük óhaja egyszerre válhat így valóra! (Ez a 3W-DM módszer, ahol mindhárman nyernek. Az angol Win szó rövidítéséből ered a 3W, a Direkt-marketing szóból pedig a DM.)

Mindeközben ön annyi új szakmába, termékek és szolgáltatások titkaiba tanulhat bele, amennyibe csak akar. Hiszen minden egyes termékpartner vállalkozásunk kampányát (amit ön segít) akár részletesen meg is ismerheti, ha van hozzá kedve. Egy kicsit azonban mindenképpen bele kell tanulnia, hiszen ekkor tudja sikerre vinni az adott céget.

A ProDm Szövetség rendkívül hatékony értékesítési rendszerét a vállalkozások több mint 90%-a tudja eredményesen használni vásárlói számának megsokszorozására. Ugyanakkor a vevők is sokkal több terméket és szolgáltatást tudnak megvásárolni, mintha csak a saját (egyre kevesebb) készpénzükért tudnának hozzájutni a számunkra szükséges termékekhez. Már elsőre is fontos önnek megértenie: önnek nem újabb termékeket kell eladnia, hanem éppen a vásárlókat kereső ELADÓKNAK tud ajánlani egy olyan lehetőséget, ahol ők találnak sok vevőt a saját termékeikhez.

Egész Európában erre az egyedülálló szolgáltatásunk bemutatására és a szerződések megkötésére keresünk tárgyalóképes üzletkötőket (túlnyomó részben online munka, tehát csak internetkapcsolat szükséges). Több milliós, valós igényekkel rendelkező felvevőpiac követeli az ön segítségét. Több százezer, vevőhőhiánnyal küszködő vállalkozás, sok száz alacsony forgalmú termékforgalmazó hálózat több százezer üzletkötője várja, hogy ön bemutassa nekik e lehetőséget, amellyel vállalkozásukat és munkájukat végre kihozhatják a mélypontból.

Több millió vásárló adná szívesen az idejét (kérdőívek kitöltése), számára hasznos termékért és szolgáltatásért cserébe.

Kis és közepes vállalkozásokat kereshet fel most akár ön is partner beszállítói, és reklám kampány lehetőségeinkkel, a leghatékonyabb vevőtöbbszöröző ajánlataink egyikével. Önnek szüksége lesz internet elérésre, de személyes jelenlétre nem, vagy csak nagyon ritkán. Távmunkában is végezhető a munkalehetőség, de még van lehetőség a Szakreferenseket irányító Szakmenedzserek felvételére is, amely több személyes jelenlétet is igényel.

Ráadásul minden kezdő munkatársunk a betanulási időszakban 105.000 Ft-os fizetés- kiegészítést + jutalékot is kereshet!

A jelen gazdasági helyzetben egyre nagyobb azok száma, akik bármely féle üzletkötő munkával biztosítják megélhetésüket. Legnagyobb százalékban az általuk kínált termékek vagy szolgáltatások forgalmazásához munkatársakat is keresnek maguk mellé. A sokszor eredménytelen tárgyalásaik helyett itt, a ProDm Szövetségben találhatják meg a legmegfelelőbb üzlettársakat maguk mellé, és így végre értékesíteni tudják a termékeiket is.

A sikeres internetes vállalkozás titkai

Tegye elérhetővé a régen várt sikert, az eladóknak és a vevőknek egyaránt!

A Szövetségünk számtalan üzletformában dolgozó értékesítőnek sokféle szolgáltatást kínál. Ezek közül az egyén számára legoptimálisabb forma kiválasztása követeli meg a személyes bemutatást és üzletkötéseket. Ezért nyitottuk meg az utat ProDm Referensek felvételére és képzésére is.

Könnyű de precizitást igénylő munka, hatalmas felvevőpiaccal! Csak Magyarországon több százezer cég, és egymilliónál is több üzletkötő dolgozik. Az aktuális, igen kedvező piaci helyzetben, széles körben jelentkező kifogyhatatlan vevőigény mutatkozik a kínált szolgáltatásainkra, mindkét fél részéről. Az eladói oldal és a vevői kereslet még soha nem kapcsolódott ilyen előnyös formában egymáshoz.

Az ország egész területén (sőt azon kívül is) keresünk ProDm Szakreferenseket. Rövid, ingyenes online tanulás után, akár egy héten belül elkezdhető a munka.

Kezdő kereseti lehetőség: jutalék + 105.000 Ft bruttó összegű kereset-kiegészítő támogatással együtt.

Külön hatalmas vonzerővel rendelkezik a vásárlói oldal számára az első kérdőív kitöltésére nyújtott, sehol máshol nem elérhető előnyünk. A kérdőívet kitöltő számára 50 USD (kb. 11.000 Ft) vásárlási utalvány jár, a kérdőívet kitöltőt hozó célcsoport szervező személy ezzel akár plusz 20-30 USD-t is kereshet!

Magyarországon és a környező országokban is meghirdetünk területi referens helyeket.

Minden kötelezettség nélkül itt jelentkezhet (kattintson ide!) a ProDm Szövetség Szakreferensének.

Miután megadta a jelentkezési oldalon az adatait, akár azonnal el is tudja kezdeni a munkáját, ha elolvassa a tennivalókat itt (kattintson ide!).

83 Responses to Munkalehetőség

 1. Agnes says:

  Tisztelt ProDm Szövetség!

  Érdekelne az üzletkötői, illetve a szakreferensi ajánlat, a konkrét döntésem előtt azonban szeretnék róla bővebb tájékoztatást kérni, ha lehetséges. Például mik pontosan a feladatok, kell-e utazni, vagy megoldható az interneten, esetleg telefonon keresztül.
  Sajnos a mozgásom korlátozott, ezért elsősorban olyan munkát keresek, amivel nem jár együtt az utazás, hanem itthonról is el tudom végezni.
  A választ előre is köszönöm!

  Szép napot kívánok!

  Üdvözlettel: Ágnes

  • ProDm admin says:

   Kedves Ágnes!

   Elég hozzá az internet elérés. A cégek, vállalkozók kampányait kell segíteni. Megoldható utazás nélkül is. A telefon mellett az internetes beszélgetős programokkal is bonyolítható.
   Kérjük, iratkozzon fel, és folyamatosan megkapja a tájékoztatásokat.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

   • huszkane says:

    Érdekel a szakreferensi feladat. Már többször jeleztem, de nem kaptam választ!A kérdőíveket kitöltöm , de nincs visszajelzés!

    • ProDm admin says:

     Kedves Erzsébet!
     Leveledet kiküldtük: 2013. 01. 18. 11:35-kor.
     Nem érkezett rá válasz, de a rendszerünkben látszik, hogy a te mailfiókodba megérkezett. Munkádat megkezdheted ma is.
     Üdvözlettel:
     Tech Admin

 2. Ádám says:

  Csak az öt legnagyobb cégnél több mint 800 ezer üzletkötő dolgozik (2011-es adat), és akkor hol van még a számtalan kisebb cég üzletkötőinek tömege. Cégekből is 650 ezer van nyilvántartva (2011-ben), nekik meg az eladás kell! És az országon kívül is sok magyar üzletkötőként dolgozik, vagy cégként vállalkozik, tehát valószínűleg magasabban a számok, mint itt írták, így érdemes elkezdeni. Kaphatunk még több információt a munkáról?

  • ProDm admin says:

   Kedves Ádám!
   Levélben kapja meg az összes információt. Kérjük regisztráljon referensként!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 3. Balázs Éva says:

  üdv.!
  Érdekelnének a részletek, de sajnos csak magyarul beszélek, így a kommunikáció némi nehézséget okoz.

  • ProDm admin says:

   Kedves Éva!
   2011 óta magyar nyelven is működik minden elérhetőségünk.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 4. Vrabecz Sásdorné Anikó says:

  Tisztelt ProDm Szövetség!
  2012.06.22.-én jelentkeztem a Szakreferensnek ,
  kérdésem hogy hogyan tudom elkezdeni !
  Választ köszönettel várom.

  Anikó

  • ProDm admin says:

   Kedves Anikó!
   Az önnek küldött levelekben találja a részleteket. Ha a mellékletekben található szerződést is átolvasta, és aláírva visszaküldi, úgy azonnal el tudja kezdeni ön is a munkát.
   Üdvözlettel:
   Tech Admin

   • Tillmann Jozsefné says:

    T.Címzett!
    Én is szeretném megpróbálni, mivel már régóta töltöm ki a kérdőíveket is.
    Gizella

 5. Katalin says:

  Szeretném megkérdezni, hogy a vásárlási utalványt hol lehet beváltani Seeker Collector Jogra. Hiába keresem nem találom a linket ami oda vezet.
  Köszönettel Katalin

 6. Bencze Tibor says:

  Üdvözlöm!

  Érdekel a lehetőség. Várom válaszukat.
  Tisztelettel,
  Bencze Tibor

  • ProDm admin says:

   Kedves Tibor!
   Amennyiben feliratkozott Szakreferensnek, levelünket már meg is kapta.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 7. Ildikó says:

  Kedves Admin!
  Fizetéskiegészítést keresek, amit interneten is végezhetek. Babát várok, a napokban fogok szülni, ezért tényleg otthonról végezhető munkát keresek. Ha regisztráltam, akkor az email címemre kérdőívek fognak érkezni, melyekért pénzt kapok majd? Illetve, ha az email-emre érkező sablon levelekre az ismerőseim is regisztrálnak, az után is pénz jár? Jól értelmeztem?
  Üdvözlettel: Ildikó

  • ProDm admin says:

   Kedves Ildikó!
   Kedves Ferenc!
   A W-W Piac oldalunkon találhatja a termékek és szolgáltatások egy részét, amire le tudja vásárolni az utalványait, amennyiben nem akarja felhasználni például a levélben felajánlott magasabb joga használatára. Starter, Promoter és Aktív tagsági jogú munkatársaink még emailben is kapnak extra levásárlási lehetőségeket. A folyamatosan növekvő számú, vásárlási utalványokat beváltó cégeket azonban javasolhat ön is, így mind több partnercégünknél vásárolhatja el az utalványait ön is. Új értékesítőhelyek csatlakoztatásához kérjük küldje el nekik e weblapunk címét: http://prodm.org/vallalkozoknak-cegeknek
   Vásárlási utalványokat természetesen nálunk sem lehet készpénzre váltani, mint ahogy az összes többi, Magyarországon ismert vásárlási utalványokat sem lehet sehol készpénzre váltani, többek között azok adóvonzata miatt sem.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 8. Papp József says:

  Tisztelt ProDm Szövetség!

  Érdekelne a szakreferensi ajánlat, a konkrét döntésem előtt azonban szeretnék róla bővebb tájékoztatást kérni, ha lehetséges. Például mik pontosan a feladatok, van-e területi korlát?

  Üdv:Papp József

  • ProDm admin says:

   Kedves József!
   Iratkozzon fel nyugodtan, akkor megtudhat minden részletet, de ez még nem kötelezi semmire. Jelenleg még nincs területi korlát!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 9. Krommer Zsolt says:

  Üdvözletem
  Érdekelne a munkalehetőség viszont nem tudom milyen iskolai végzettség kell hozzá.
  Nekem sajnos csak nyolc általános van és jelenleg esti gimnáziumba járok ami sok időt el vesz. Maguk szerint én tudnám vállalni a munkát?

  • ProDm admin says:

   Kedves Zsolt!
   Nincs iskolai végzettséghez kötve a munkalehetőség. Az első leveleiben kapott információk után kiderül mindenki számára, hogy alkalmas-e neki valamelyik munkaterület? (Általában mindenki talál magának megfelelő területet.)
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 10. Horváth Károlyné says:

  Üdvözöm!

  Érdekelne az ajánlat, végeztem több területen üzletkötői és időpontegyeztetői munkát is interneten keresztül.
  De voltam termékpartner és termékpartner referens is.
  Üdvözlettel: Anna

  • ProDm admin says:

   Kedves Anna!
   Szeretettel várjuk jelentkezését ezen az oldalon. Kérjük a fentebb található linkre kattintva jelentkezzen! A sort közvetlenül az üzenetek felett találja:
   “…itt jelentkezhet (kattintson ide!)…” linken
   Üdvözlettel:
   ProDm Amdin Hungary

 11. Magyari János says:

  Kedves ProDm Szövetség!
  Érdekelne valóban ez a lehetőség. Pontosan azért mert nem tudni a részleteket. Tehát megadom az esélyt magamnak. Lehet életem nagy szerencséjét találom meg. Nem tudni mi lakozik bennünk egy új területen míg ki nem próbáltuk, igaz?
  szeretettel jani

  • ProDm admin says:

   Kedves Jani!
   Jelentkezzen Szakreferensnek, most nagy lehetőségeket tartalmaz, mint minden új dolog, amely valóban segít többféle gondokkal küzdő embereknek.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 12. Sandor Kertesz says:

  Érdekelne a szakreferensi ajánlat, szeretnék róla bővebb tájékoztatást kérni, ha lehetséges. Például mik pontosan a feladatok, van-e területi korlát, stb.?

  • ProDm admin says:

   Kedves Sándor!
   Amennyiben már elküldte jelentkezését, akkor már meg is kapta a részletes leírásokat. Az első három, munkáját elindító levél után minden teljesen érthető lesz az ön számára is.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 13. Varga Zsuzsanna says:

  Kedves ProDm !
  Olyan munkát keresek amit itthon végezhetek és fizetnek is érte mert kismama vagyok.Nem milliókról álmodozom,csak szeretnék egy biztosabb megélhetést biztosítani a születendő babámnak és magamnak!
  Köszönöm!
  Varga Zsuzsa

  • ProDm admin says:

   Kedves Zsuzsa!
   Gratulálunk önnek, megtalálta. Akár teljesen online is végezhető ez a referensi munka. A napi 1-2 óra ráfordítástól akár a teljes munkaidőig kitölthető vele a nap. A főállású munka bérétől egészen a nagyvállalatok vezetői fizetéséig minden igény elérhető ezzel. Az eddigi netes munkákkal ellentétben itt nem azért van szükség a Referens munkájára, mert nincs sem vevő sem eladó akiknek igénye lenne erre a szolgáltatásra. A válságos időkben inkább az a valós, hogy mind a vevők, mind az eladók egy behozhatatlan előnyt kapnak a ProDm-mel, ha eljut hozzájuk, ha megértik és használják. Ezért nélkülözhetetlen a Referensek munkája.
   Sok sikert kívánunk önnek:
   ProDm Admin Hungary

 14. Gyarmati Melinda says:

  Üdvözlöm! Szeretnék jelentkezni a munkára!

  Gyarmati Melinda

  • ProDm admin says:

   Kedves Melinda!
   Referensi regisztrációjával jelentkezése már teljes, minden szükséges információt megkap ön is. Amennyiben lehetősége van rá, érdemes a webkonferenciákon is részt vennie, amelyek időpontjairól értesítéseket küldünk.
   Sok sikert kívánunk önnek:
   ProDm Admin Hungary

 15. Sándor Tünde Gyöngyvér says:

  Kedves Admin!

  Én a múlt héten pont délutános voltam, így minden nap este 8 után érkeztem haza, így az online-ismertetők mindegyikéről lemaradtam.
  Készült róluk felvétel? Mert akkor kérem szépen annak elérhetőségéről a linket!
  Ha nem, akkor érdeklődöm, hogy lesz-e ismétlés, mert ezen a héten délelőttös leszek, tehát este meg tudom oldani, hogy részt vegyek bármelyik konferencián….

  Köszönettel: Tünde

  • ProDm admin says:

   Kedves Tünde!
   Hamarosan érkezik minden jelentkezőnek az összefoglaló a webkonferenciáról. Az eddig megkapott dokumentumok tartalmának megismerésével, és ezen összefoglalóban olvasott részletek megértése után már el tudja kezdeni a referensi munkát.
   Sok sikert kívánunk önnek:
   ProDm Admin Hungary

 16. Erdélyi Judit says:

  Kedves Admin
  Azt szeretném tudni , hogy amikor egy cégvezetőnek bemutatom az általunk nyújtott
  lehetőségeket , akkor kaphatok, vagy van erre egy személyes kóddal ellátott oldalam ?
  Lehet , hogy buta kérdés, se szeretném tudni.
  Köszönettel Erdélyi Judit új Szakreferens.

  • ProDm admin says:

   Kedves Judit!
   A cégvezetőkkel közvetlen kapcsolat tartása szükséges ahhoz, hogy eredményesen tudjanak a cégük termékéhez kampányt futtatni. Az első kapcsolat felvételtől a cégvezető itt lefuttatott kampányának a végéig ön személyes kampányreferense lesz az ő kampányában. Ezt a munkát kell önnek elvégeznie referensként, így nem tudná egyszerűen csak csatlakoztatni a cégvezetőt, és hagyni hogy ő maga intézze a kampányát. Ezért van szükség önökre, a kampányreferensekre, ezért kapnak önök kiemelt szintű díjazást munkájukhoz.
   Sok sikert kívánunk mindehhez:
   ProDm Admin Hungary.

 17. Nagyné Németh Éva says:

  Tisztelt ProDm Szövetség!

  Bár még tanulmányozom az oldalt, de érdekelne a lehetőség – távmunkaként, mert sajnos nincs önálló rendszeres jövedelmem és más esélyem sem ennek megszerzésre,ezért is szeretnék olyan neten végezhető tevékenységet folytatni, mellyel elérhető rendszeres jövedelem.
  E-mailben szeretném – ha egy mód van rá – megkapni a szükséges vonatkozó információkat a konkrét feladatokról, feltételekről, beleérte az adózásra vonatkozó szabályokat is, valamint azt is,hogy ehhez kell-e számlaképesség, vállalkozói vagy egyéb engedély, ha igen,milyen és pontosan milyen tevékenységet kell abban megjelölni?

  Köszönettel: Nagyné Németh Éva

  • ProDm admin says:

   Kedves Éva!
   Az elmúlt idő alatt már megkapta a kérdéseire a választ az önnek küldött e-mailben. Sikeres együttműködést kívánunk!
   ProDm Admin Hungary

 18. Vida Béláné says:

  Tisztelt Szövetség!
  Megszeretném tudni hogy hol tudok belépni a oldalra ha már regisztráltam?

  • ProDm admin says:

   Kedves Munkatársunk!
   Referensként nem kell saját belépéssel rendelkeznie (ahogyan Aktív Tagjainknak ez elérhető). Munkája részleteiről az önnek küldött e-mailekben kap részletes tájékoztatást és segítségeket.
   Eredményes munkát kívánunk!
   ProDm Admin Hungary

 19. Molnár Györgyné says:

  Szeretnék jelentkezni üzletkötői munkára. Kérem a tájékoztatót elküldeni

  • ProDm admin says:

   Kedves Ilona!
   Kérjük, görgessen feljebb ezen az oldalon, és az: “itt jelentkezhet (kattintson ide!) a ProDm Szövetség Szakreferensének.” sorra kattintva jelentkezhet.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 20. Kovács Gábor says:

  Honnan tudom hogy milyen összeg van a számlámon?

  • ProDm admin says:

   Kedves Gábor!
   Az önnek érkező leveleiben pontosan le van írva a válasz kérdésére.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 21. Nagy Mariann says:

  Üdvözlöm! Szeretnék jelentkezni a munkára!

  • ProDm admin says:

   Kedves Mariann!
   Sikerült, rendszerünk regisztrálta önt, mint Referens jelentkezőt. Az ön e-mail címére küldjük az információkat a tennivalókról. Sok sikert kívánunk:
   ProDm Admin Hungary

 22. Földi Veronika says:

  Üdvözlöm!

  Jelentkezem a referensi munkára.

  Várom részletes tájékoztatójukat!

  Üdv Földi Vera

  • ProDm admin says:

   Kedves Vera!
   Örömmel vettük, hogy első kérdőíve kitöltése után ilyen hamar jelentkezett a Referenseink közé. Kérjük, ehhez gördítsen feljebb ezen az oldalon, és adja meg adatait, ezzel tud jelentkezni, és így tudjuk elküldeni önnek a tudnivalókat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 23. Kata says:

  Üdvözlöm!
  Engem is érdekelne a munka!!!!
  Várom tájékoztatásukat!
  Szívességét előre is köszönöm
  Üdv: Kata

  • ProDm admin says:

   Kedves Kata!
   Amennyiben a fenti: “itt jelentkezhet” sorra kattintva elküldte az adatait, akkor már bizonyára az információk birtokában van.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 24. Kurdi Ottóné says:

  Üdvözlöm Önöket.Kérdéseim.Hova kell befizetni a díjat és hogy?Payza számlám van erről
  fzethetek?Hol és hogyan hírdethetem azt hogy munka lehetőséget ajánlok?Hogy hívhatok
  meg új tagokat ? Van-e meghívó linkem?
  Üdvözlettel Magdi

  • ProDm admin says:

   Kedves Magdolna!
   A saját üzletének meghirdetéséről, és a befizetési lehetőségekről a következő oldalon tud tájékozódni: http://prodm.org/1728-2
   A meghívó linkjét az önnek küldött e-mailekben, a mintalevelekben lévő “Csatlakozom” szó tartalmazza. Az ezzel kapcsolatos részleteket is a leveleiben találja.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 25. Ági says:

  Kedves Admin,

  szeretnék érdeklődni, hogy ha jelentkezem referensnek magukhoz, akkor milyen módon jut el hozzám a munkámért járó pénz? Kell bármit fizessek a csatlakozásért? Azért ez elég fontos információ, mielőtt csatlakoznék.

  Üdv,
  Ági

  • ProDm admin says:

   Kedves Ági!
   A munkájáért járó pénz felvételének lehetőségeit is tartalmazzák a leírások, amiket meg fog kapni, ahogy a referensi munka iránt érdeklődve elküldi az e-mail címét.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 26. Juhász Ferencné says:

  Kedves Admin!

  Megélhetési nehézségeim miatt folyamatos munkát keresek! Szívesen vennék részt közvélemény kutatásban. Kérem szíves tájékoztatásukat a lehetőségeimről!
  Remélem most nem csalódok!

  Köszönettel : Juhászné

  • ProDm admin says:

   Kedves Referens Jelentkező!
   Többféle területen várja önt is a referensi munka. Kérjük, tanulmányozza a kapott dokumentumokat, és ha készen van rá, bármikor elindulhat a munkában.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 27. Kovalcsik Csilla says:

  Tisztelt Szövetség!

  Sajnos nem tudok új tagokat toborozni de szívesen részt vennék további kérdőív kitöltésben vagy bármilyen itthonról végezhető és fizető munkában.
  Nagyon tetszik amit eddig olvastam a szövetségről!
  További sok sikert!
  Üdv: Csilla

  • ProDm admin says:

   Kedves Csilla!
   Referensként új termékpartnereket is hozhat a ProDm Szövetségbe. A legtöbb vállalkozó örömmel veszi, ha újabb és újabb vásárlókat szolgálhat ki. Minden ProDm Tag pedig úgyszintén örül annak, ha egyre több helyen válthatja be a vásárlási utalványait. Önnek pedig azonnali pénzösszegeket jelent minden egyes újabb termékpartnerünk, aki az ön segítségével vált azzá. Részleteket referens jelentkezőként az számára elküldött e-mailben talál.
   Sok sikert kívánunk:
   ProDm Admin Hungary

 28. Moravcsik Andrea says:

  Üdv.
  Érdeklődnék, h a regisztráció elkötelezettséget jelent?

  Köszi, andrea

  • ProDm admin says:

   Kedves Andrea!
   Regisztrációjával lehetőséget teremt önmagának a munkához. Kötelezettséggel nem jár, de megismerheti a munka részleteit, és köthet szerződést is.
   Sok sikert kívánunk:
   ProDm Admin Hungary

 29. says:

  Üdvözlöm önöket!
  Továbbra is érdekel az ajánlatuk,gondolom azt is közlik majd hol lehet levásárolni a megkapott utalványokat. Dolgoztam piackutatóként,értem a feladatot,kérem minél előbb kezdjük el a munkát.!
  Üdvözlettel: Lakatosné Zoja

  • ProDm admin says:

   Kedves Zoja!
   Amint regisztrált, jelentkezett a fenti linken, máris el tudjuk küldeni önnek az azonnali munkakezdéséről a tudnivalókat.
   Sok sikert kívánunk!
   ProDm Admin Hungary

 30. Enyedy Balázs says:

  Kedves ProDM admin,

  A levelekben csak a jogonként/kérdőívenként kapható összegeket látom, de az utalványaimat nem látom, légy kedves, küldd el nekem!

  Üdv, Enyedy Balázs

  • ProDm admin says:

   Kedves Balázs!
   Milyen joggal rendelkezik? Ha Collector, akkor a leveleiben található összegek tartoznak a Collector joghoz. De minden részletesen le is van írva a levelekben.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 31. KNOLL KÁROLYNÉ says:

  Igen én már jelentkeztem,a munkára.De nem kaptam választ. Miért nem?

  • ProDm admin says:

   Kedves Jutka!
   Feliratkozásod után elküldtük a megerősítő levelünket (2013. 03. 21. 15:47-kor), de arra nem reagáltál. Azért van ez így, hogy más ne jelentkezhessen helyetted.
   Üdvözlettel:
   Techn Admin

 32. knollne says:

  És ha nem reagáltam, akkor most nem kapom meg a munkát??

  • ProDm admin says:

   Kedves Jutka!
   Előző válaszomban azért írtam pontos dátumot, mert így könnyebben megtalálhatja azt a levelünket, amelyben lévő linkre kattintva már el is kezdheti a munkát! Legalább ennyit meg kell tennie önnek is a közös siker reményében. Nem akarja öntől elvenni senki sem a lehetőséget! Az elindított WordPress oldalának felépítésével (már ez is egy átlagon felüli, online jelenlétre törekvő hozzáállás) pedig még a többieknél is sokkal többet tud majd keresni.
   Sok sikert kívánok Önnek:
   ProDm Admin Hungary

 33. NAGY DANI GÁBOR says:

  Sanos én Romaniaba éllek Brassóbban és nem tudom mit érek ezzel!

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Onnan is ugyanúgy tud dolgozni, mintha bármely más országban élne.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 34. Sebestyén Józsefné, Magyarország says:

  Örülök a lehetőségnek, hogy megtaláltam, s azonnal jelentkezem is a Referensi munkára.
  Judit

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Köszönjük, reméljük miden területen sikeres lesz az együttműködésünk!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 35. Somogyi Ferencné Körmendi Erika says:

  Érdekel a lehetőség!!!!

  • ProDm admin says:

   Kedves Referens Jelentkezőnk!
   Olvassa figyelmesen az önnek küldött e-maileket, és mindent meg fog érteni azokból! Így egy igazán hasznos munkát tud végezni, valóban előnyös juttatási lehetőségek egész sorát kihasználva.
   Sok siket kívánunk!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 36. hölgy says:

  KÖSZÖNÖM A LEHETŐSÉGET….A MAI NAPPAL 10 PERCE JELENTKEZTEM ÉN IS ÉS SOK ISMERŐST TUDNÉK AJÁNLANI ERRE A MUNKÁRA.. MÉG EGY SZER TISZTELETTEL KÖSZÖNÖM ,, EREDMÉNYES EGYÜTTMŰKÖDÉS REMÉNYÉBEN MINDEN SEGÍTSÉGET ÉS TUDÁSOMMAL VÉGZEM MUNKÁMAT…ÜDVÖZLETTEL NAGYNÉ GYÖRGYI

  • ProDm admin says:

   Kedves Györgyi!
   Köszönjük, hogy jelentkezett referensünknek. Közép Európában 2014-ben épül ki a belső munkatársakból álló hálózatunk. Már Magyarországon is van egy képzett, és az új munkatársakat segítő közösség. Várják önt is a közös, eredményes munkára.
   Sok sikert kívánunk önnek!
   ProDm Admin Hungary

 37. Csipke Viktor says:

  üdv.szeretném elkezdeni a munkát

  • ProDm admin says:

   Kedves Viktor!
   Amennyiben a fenti: “itt jelentkezhet” sorra kattintva elküldte az adatait, akkor már bizonyára az információk birtokában van.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 38. Laszlone says:

  Üdvözlöm!
  Szeretném elkezdeni ezt a munkát de mit kell pontosan csinálni. Hirdetni , de hol milyen oldalakon.

  • ProDm admin says:

   Tisztelt Referensünk!
   Az önnek küldött e-mailekből pontosan megtudhat mindent, a munkájával kapcsolatban. Amennyiben szeretné, felveheti a kapcsolatot személyesen is az ön országa szerinti referensek csoportjával. Elérhetőségüket szintén e-mailben kapja meg.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 39. Vivien says:

  Tisztelt ProDm Admin Hungary!

  Kismamaként fokozottan szükségem lenne egy kis plusz keresetre, amit otthonról végezhetek. Tudna nekem ebben segíteni?

  • ProDm admin says:

   Kedves Vivien!
   Természetesen, hiszen ezért is keresünk belső munkatársakat, Referenseket! Jelentkezzen a lakóhelye szerinti központ munkatársainál Ha Magyarországon él, akkor a fenti menüben találja. Ha más országban lakik, akkor a központi e-mail címre írjon levelet!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

Leave a Reply