Mobile Angel

cropped-S6L2DPGXUW.jpgA mobilapplikációké a jövő. Ezt már nem egy szakértőtől hallhattuk, és ha szétnézünk az interneten, a webshopok és az online marketing vállalkozások között, láthatjuk hogy egyre több területen a mobilapplikációkkal teszik kényelmessé az felhasználók életét. Az ok pedig természetes: az okostelefon majdnem mindenkinek ott van a kezében, és az egy érintésre telepíthető mobilappokkal bárkit azonnal el lehet érni.

Az sms már régen a múlté, az e-mail áradatot sem tudjuk már naprakészen követni, annyi fölösleges levelet, spam-et kapunk, hogy sokszor elvész benne a hasznos információ. De a mobilappokkal semmiről sem maradunk le. A számunkra fontos dolgokról az azonnali információkat mindig megkapjuk egy felugró üzenetben, akármit is csinálunk éppen a telefonunkkal.

Ezért fontos most ezt az új üzleti területet megismerned, és kihasználnod a benne rejlő hatalmas potenciált. Dolgozz te is velünk e területen, csatlakozz a Mobile Angelhez, és válj a mobilapplikációk szakértőjévé! A SERP fejlesztő cége most nem csak megtanít téged a lényeges jellemzőkre, hanem mindjárt az első mobilalkalmazásával jelentős üzletet, nagyon hasznos és biztonságos alkalmazást tudsz ajánlani ismerőseidnek. Hamarosan egyre több applikációt fejlesztünk együtt – ne feledkezz meg a SERP kérdőívek igényfelmérő lehetőségéről-, és ha akarod, te részese lehetsz mindegyik mobilapp piaci térhódításának.

cropped-AppsEverywhere1.png

Itt van mindjárt az első.

A világ napjainkban már kevésbé biztonságos hely. Nem csak az egyre szaporodó terrortámadások miatt, hanem a gyermekeinkre , szüleinkre, szeretteinkre leselkedő mind többfajta veszély miatt is. Ki ne hallott volna már gyerekek elrablásáról, eltűnéséről, nemi erőszakról, vagy szervkereskedelemről? Ha gyerekeink, szüleink, szeretteink biztonsága került szóba eddig, mindig csak az aggódás maradt. Soha nem lehettünk biztosak benne, hogy éppen merre járnak, mi történik velük.

Nem kell többet aggódnod azonban, ha csatlakozol te is egy pontos helymeghatározó, őrző és vigyázó rendszerhez.

A szeretteid legjobb őre te magad vagy! Sokszor még a biztonsági őröknél is hatékonyabb, de biztosan sokkal megfizethetőbb a most általad megvásárolható védelem. Az eddig hiányzó technikai eszközöket nyújtó vállalkozás már januártól előkészíti neked a lehetőséget, hogy néhány hónapon belül akár minden családtagodra úgy tudj vigyázni, mint ahogy az eddig semmilyen módon nem volt lehetséges.

Idős szüleid mellett nem tudsz ott lenni nap mint nap? Szeretnél minden percben a kedvesedre is éppúgy vigyázni? Aggódsz, hogy merre jár a gyermeked, kik és mire akarják rávenni épp most? Ha későig bulizik, vajon biztonságban tud hazajutni? Azt mondta suliba megy, de nem vagy arról meggyőződve, hogy tényleg ott is van? Most itt a lehetőség, hogy akár méterre pontosan kövesd őket az applikáció segítségével!  A Mobile Angel profi fejlesztők által 2011-óta épített és tökéletesített alkalmazás, amelyet 2016 közepétől már bárki használhat. De alkalmas akár egy cégen belüli alkalmazottak, szállítók, futárok helyének pontos meghatározására is. Januártól természetesen a SERP-pel együtt indul a Mobile Angel partnercégünk terjesztő hálózatának előszervezése.

Nézd meg az alábbi videóban a Mobile Angel applikáció egyik fontos funkciójáról készült rövidfilmet!