Income in English

This is a great opportunity for you!

ÉRTED? Nem érted?

Mindeddig nagyon sok embernek kellett bánkódnia, hogy megint kimarad, megint hátrányba kerül a szerencsésebb, más országokban született embertársaival szemben. Már a “fél világ” jól beszél angolul. Lehet hogy te még nem értesz sokat e nyelven, ezért a nagy lehetőségről (great opportunity) lemaradtál eddig? Végre azonban megvan a megoldás, és te az elsők egyike lehetsz, akire most rámosolygott a szerencse. Ezután mindent elérhetsz, amit csak szeretnél!

A világunkban az információk tömege egyre közelebb és közelebb kerül minden emberhez. Már csak egy kattintásra vannak a létfontosságú hírek, óriási üzleteket kínáló kapcsolatok, soha vissza nem térő üzleti ajánlatok, és számos érdekesség a széles nagyvilágból. Sajnos azonban behozhatatlan hátrányban voltál eddig a többiekkel szemben. A magyar nyelv nem tartozik a világnyelvek közé, a legtöbb weboldalon, videómegosztó, és üzleti oldalak sokaságán választható nyelvek között nem szerepel a magyar. Egy-két szóig még lehet próbálkozni a fordító programokkal, de bonyolultabb szöveg esetén ezek a legtöbbször értelmetlen zagyvaságokat adnak ki. Így te eddig a legtöbbször kimaradtál a legnagyobb lehetőségekből, vagy csak több milliomodikként ért el hozzád, amikor valaki magyarra is lefordította. És a tapasztalat azt mutatja, hogy akkor már rég késő volt.

Lehet hogy meg akartál tanulni angolul, csak valamiért nem sikerült? Lehet hogy úgy gondoltad, neked nem is sikerülhet. Lehet hogy a nyelvtanulás módja, a nyelvtanár, vagy annak hiányában az online módszerek valamelyike miatt hagytad abba? Vagy talán el sem kezdted? Vagy eljutottál már valameddig, de azóta el is felejtetted? De lehet hogy „csak” anyagi akadályaid álltak az utadba, mint nagyon sok más embernek? De csak eddig!

Mert most megismerhetsz egy vállalkozást, amely a világon egyedülálló siker-orientáltsággal, három különböző módszerrel tanít meg téged angolul. Ezek közül kiválaszthatod a neked legjobban tetszőt, és azzal kezdhetsz bele.

images

A nyelvoktató cég legnagyobb partnere a BBC, az angol közszolgálati televízió – biztosan már te is hallottál róluk.

Őrülten jó módszereket integrált be a nyelvoktatásba a fejlesztő csapat! Több éves munkával, olyan fantasztikusan érdekes és meglepő szolgáltatásokat használhatsz, hogy egyszerűen nem lesz kedved abbahagyni a tanulást! Gombnyomásra javasol és alkalmaz a program a számodra olyan plusz lehetőségeket, amelyekkel örökre beleégeti a tudatodba az angol nyelvet. Kereshetsz hasonlóan sokrétű, érdekes, izgalmas, naprakész, sőt napi és naptári (!) aktualitásokat is felhasználó nyelvoktató programot, semmit sem fogsz találni, ami ennek a nyomába érhet! Mintha az angoltanárod folyton azt lesné, hogy éppen mivel tudja lekötni a figyelmedet abból a célból, hogy a számodra legmegfelelőbb módszerrel tanítson meg angolul. Nem véletlen, hogy a “diákoktól” is a legszuperebb véleményeket, és legszívmelengetőbb hála-ódákat kapja a program-menedzseri gárda.

De még ezt is lehet fokozni, így biztos lehetsz abban, hogy a SERP vezető partnervállalatának angol-oktatása lesz a legtöbb üzletkötő számára a páratlan slágertermék. Mivel a világ számos országában milliónyi ember van hasonló helyzetben “angol-nyelv-értés”, illetve “nem értés” kapcsán, így hatalmas célpiacon kezdheted el ennek az új mlm-rendszernek az előzetes szervező munkáit. Hány és hány, különböző nyelven beszélő ember szeretne hatékonyan angolul tanulni? A fejlesztések során mind több nyelven elérhető lesz az angoltanulás e módszere. Akárhogy számoltak a vezető cégek legtöbbet tapasztalt tanácsadó-üzletkötői, ennél nagyobb célpiacon indult hálózati marketingcéggel még senki nem találkozott!

Screenshot 2015-12-13 17.00.38Az angol nyelvoktatásban az egyik legnagyobb tartalomszolgáltatót, az Euronews-t is sikerült megnyerni a sikeres nyelvoktatásért.

Mindezek együtt soha nem látott hatékonysággal taníthatnak meg bárkit angolul. Az ismert hálózati marketing módszerek legjavát alkalmazó SERP-jutalékaival pedig hatalmas összegeket kereshetsz te is ezzel a nyelvoktató programmal. A módszer fenomenális, a célpiac hatalmas, az igények óriásiak, a kereseti lehetőségek határtalanok! Ez az igazi network marketing szolgáltatás! Irány a felhasználók végtelen tömege!

Egy ajándék neked: ha még nem is tudsz angolul, ezt azért érteni fogod.  🙂
Hogyan sírnak a színészek?