E-Smart Mobility

A közlekedésben fontos szerepet játszik már jó ideje, hogy minél olcsóbban, sőt környezetünket megóvó módon tudjunk eljutni naponta munkába, vagy egyéb uticéljainkhoz. Sőt még szabadidőnkben se okozzon nehézséget, hogy esetleg a benzinre nincs elég pénzünk ahhoz, hogy vágyott kikapcsolódási helyszínünket elérhessük. Mindezeken túl a háztartásokban is mindenki szívesen használna megújuló források által biztosított ingyen energiát. Az e célok megvalósítására szolgáló eszközök egyre nagyobb számban állnak már a rendelkezésünkre. A legegyszerűbb elektromos kerékpártól a különleges önegyensúlyozó járgányokon át egészen az elektromos meghajtású autókig számos modern eszközzel száguldhatunk uticéljainkhoz szinte ingyen, a benzin vagy gázolaj árakhoz képest. Több országban is ingyenes töltőhelyek állnak rendelkezésre például az elektromos autók számára. Súlyadót, “dugódíjakat” és parkolási díjakat, sokszor még import adókat sem kell fizetni egy elektromos autó után. A megújuló források segítségével lakásaink is könnyen válhatnak nulla fenntartási költségű otthonokká, akár napelemeknek, vagy más berendezéseknek köszönhetően.

IMG_9678Mindeddig egyetlen dolog választhatta el a legtöbb embert ezektől a valóban nagyszerű és hatékony eszközöktől: nem volt elég pénzük a megvásárlásukhoz. Most ezt az akadályt is legyőzheti a számodra egy új kezdeményezés. Ma már sok államban központilag is előtérbe helyezett, és támogatott programok teszik lehetővé az elektromobilitás, és az alternatív energiaforrások elterjedését. Lehet hogy vannak ilyen lehetőségek a te lakóhelyeden is, de az is lehet hogy még így sem tudod ezeket kihasználni, mert például nincs meg az “önerőd” hozzá? Most azonban előtted is megnyílik egy nagyszerű lehetőség, amellyel csupán a fogyasztói ár néhány százalékának befizetése után a tiéd lehet bármelyik eszköz, amit szeretnél. Nem egy újfajta banki hitellehetőséget ajánlunk most neked, hiszen azzal eddig is vásárolhattál volna hasonló dolgokat. Ez ennél jóval kedvezőbb módja a környezetkímélő, energiatakarékos, és “pénztárca-barát” életed megkezdésének.

A legújabb technikai megoldásokat alkalmazó “önegyensúlyozó” szerkezetekkel könnyebb dolgod lesz, mint egy kerékpárral, vagy robogóval.

201511181016558827201511111724596723

 

 

 

 

 

 

 

El sem hiszed hogy mit tudnak, amíg valamelyiket ki nem próbáltad! Nálunk erre is van lehetőséged!

Ezzel az új vásárlási módszerrel most te is megszerezheted magadnak a legmodernebb eszközöket. Például a szociális média hálózatokon vagy akár csak az utcán, saját környezetedben végzett sikeres népszerűsítési tevékenységeddel helyettesítheted a hiányzó összeget a kiválasztott termékek esetében. Az önegyensúlyozó eszközök mindenhol vonzzák a közönséget. A nálunk végzett környezetvédelmi és megismertető munkáddal az adott termék(ek) megszerzésén felül is jelentős összegeket kereshetsz. Ezek az összegek sokszorosát tehetik ki még egy magas havi fizetésnek is. És mindezt vállalkozói engedély kiváltása (számlakötelezettség) nélkül is megteheted. A rendszerről részletesen a SERPNET oldalon olvashatsz.

elmu3cut

Az elektromos meghajtású eszközök elterjesztésében érdemes neked is részt venned. A felmérések szerint mindezen újdonságokra jelentős tömegeknek van szüksége. Könnyen lehet tehát, hogy te is azok között leszel, akik az előkészületekben részt vállalva, már akár a 2016-os év közepén boldog tulajdonosaiként örülhetnek, egy saját maguk számára kiválasztott eszköznek. Ha szeretnél az elsők között regisztrálni, személyesen megismerni az eszközöket, és a több mint három éves tapasztalattal rendelkező céget, a leendő munkatársaidat, akkor kérd a csatlakozásod segítő linket attól a személytől, aki téged tájékoztatott a SERP különleges lehetőségéről!