Spiral Network Events

Most egy óriási igényt kielégítő, hiánypótló szolgáltatást mutatunk be neked. Figyelmesen olvasd el a részleteket, mert ilyen lehetőséged még nem volt soha, amennyiben hálózatépítőként dolgozol! Ajánlotta már neked azt egy független rendezvény-szervező cég, hogy abba a hálózatba, ahol éppen most dolgozol, új érdeklődőket, új munkatárs-jelölteket segít neked behozni? Mert többek között erről szól a Spiral Network Events egyedülálló ajánlata. Ha üzletkötőként dolgozol, akkor most egyedülálló módon szórakozhatsz, bulizhatsz, akár álmaid egzotikus helyszíneire is elutazhatsz, miközben a munkádat végzed. Látványos rendezvények, rövid és hosszú hétvégék, hatalmas utazások, luxusutak közben építheted akár a jelenlegi hálózatodat, akár egy vadonatúj üzleti lehetőséget. Nem, ne téveszd össze ezt az “utazási” mlm rendszerekkel – azokból már van több is mint elég!

Azt mondják, az a legjobb munka, amit szórakozásnak érez az ember. Te most nem csak annak érezheted, hanem valóban szórakozás közben tudsz pénzt keresni. Ugye mondtuk, hogy hiánypótló ez a vállalat!

Az egyre növekvő mlm hálózatok rengeteg rendezvény szerveznek, szerte a világon. Ezeken egyetlen dolgot nem lehet: a saját hálózatodba új embereket találni. Hiszen a rendezvényen már beregisztrált tagok, és azok meghívottjai vesznek részt, így a jelen lévők közül te már biztosan nem találsz új munkatársat. Egy-egy ilyen rendezvényen azt is szigorúan tiltják, hogy más hálózat ajánlatairól suttogj a résztvevőkkel, ami szintén érthető szabály. Nem maradt más hátra neked eddig, mint másokat ünnepelni, másoknak tapsolni, és sokszor azzal a gondolattal hazamenni, hogy ez alatt az idő alatt milyen sok új kapcsolatra tehettél volna szert, mennyi sok tagot léptethettél volna be a saját hálózatodba.

De most ez a rendezvény-szervező cég valódi élményekkel lát el téged a rendezvényein. Ezekre különböző területeken lakó, a hálózatépítésre nyitott embereket hív meg. Így sokan lehetnek olyanok, akik még csak nem is hallottak az általad terjesztett rendszerről. Néhányan egyenesen azzal a szándékkal érkeznek, hogy a számukra új termékforgalmazó cég ajánlatát megismerve – ha te is ott leszel, akkor éppen tőled – a te szponzorálásoddal csatlakozzanak hozzád. Már eddig is több száz mlm hálózat működik csak Magyarországon. De mivel a cég nemzetközi, így a külföldi piaci terjeszkedésednek is hatalmas lendületet adhatsz egy-egy rendezvényen.

És még most jön az igazi csavar, a még nagyobb előny a számodra! 2016 januárjában, amikor elindul ez egyedülálló rendezvénysorozat előszervezése a világ számos országának üzletkötői körében, már akkor az elsők között lehetsz. Hogy mi ebben a még nagyobb üzlet? Hát az, hogy ezekre a rendezvényekre, bulikra, hétvégi, vagy akár több napos és több hetes utakra a belépőjegyeket, a részvételi vouchereket egy teljesen új mlm-rendszerben lehet megvásárolni!

Számold csak ki, mekkora lehetőség! A világ ÖSSZES direktmarketing, muli-level marketing, és minden ügynökhálózatában dolgozó összes munkatárs a lehetséges hálózatod új tagja. Gondolod, hogy vannak olyanok, akik nem akarnák a saját hálózatukat új tagokkal bővíteni. Vagy nem akarják a munkatársaikat segíteni abban, hogy új tagokkal szélesítsék a közös tagságukat? A rendezvény-szervező vállalat (SERP) az előzetes igényfelmérések alapján csak olyan üzletkötőket talált, akik mindannyian igent mondtak erre a lehetőségre! Ugye téged is érdekel ez az egyedülálló dupla haszon?