Aktív Tagként nincs többé határ!

Mint látni fogod, az itt elérhető lehetőségek többsége nem hasonlít a más hálózatokban megismert teljesítményekhez, elvárásokhoz és eredményességi jutalékokhoz. Ez sokkal inkább egy nagy közösség erejében rejlő hatalmas előnyök kihasználása a te saját céljaid érdekében, miközben nyolc különböző módon kereshetsz sokkal több pénzt, mint eddig. A nagyságrendekkel megnövelt lehetőségeidet ráadásul már saját webirodádon keresztül kísérheted figyelemmel, és irányíthatod sokkal hatékonyabban, mint Collector Tagként. Olyan ez, mint amikor egy hagyományos hálózatban vásárlóból (esetleg törzsvásárlóból) a cég alvállalkozójává válsz (üzletkötő, termékreferens, szponzor…stb) válik belőled.

A ProDm Szövetség Aktív Tagságának rendszere nem egy új MLM hálózat, nem is DirketMarketing forgalmazó rendszer. Ez az első olyan lehetőség, amelyben ha valamely (MLM vagy DM) rendszerben működő hálózat munkatársa vagy, akkor kivételes jogokkal biztosíthatod a keresetednek nagyságrendekkel való megnövelését az eddigi hálózatodban, vagy egy teljesen új rendszerben, annak elsőként való elindításával. A Szövetség életében is egyre több példa van arra, hogy Aktív Tagok egy teljesen új termékre saját maguk indítanak el egy vadonat új értékesítési hálózatot. Ugye azt már le sem kell írnunk, kik fognak ennek a hálózatnak MINDEN EGYES eladott terméke után jutalékot bezsebelni? Jól gondolod, akik elindították, esetünkben a ProDm Szövetség tagjaiból verbuvált csapat. És már csak ez a része is – a Szövetség nyújtotta lehetőségeknek – egy példa nélküli előny a direktmarketing és az MLM világában. (Figyeld meg a különbséget: nem az “elsők között lehetsz” ígéretével csábítunk téged sok-sok éve működő hálózatokba való belépésre – azok a “hatalmas lehetőségek”a túloldalon vannak. Ne értsd félre, attól még akadnak olyanok, akiknek már azok is tényleg nagy lehetőségek…) Érted most már a ProDm Szövetség nevében a “Pro” jelzőt?

Akár valamely Collector Jog után váltottál Aktív Jogra, akár egyből Aktív Jogot vásároltál, most már tényleg csak a te szándékaidtól függ, mit és hogyan akarsz elérni a ProDm Szövetség egyedülálló lehetőségeivel, amelyeket a következőkben olvashatsz.

1.) Minden Aktív Jog ELSŐ vásárlójaként 3 vagy 4-szeres pénzbeli hasznot jelent Neked már az is, ha megvásárolsz egy még rendelkezésre álló Aktív Jogot.

 

Négy féle Aktív Jog közül választhatsz: Bronze, Silver, Gold és Diamond. Ezek mindegyike csak korlátozott darabszámban áll rendelkezésre. Amikor egy államban (országban) elfogy valamelyik, az után már csak az első tulajdonostól lehet azt megvásárolni, ha ő viszonteladásra felkínálja, mert kihasználta az adott jog számára szükséges lehetőségeit. Ez most a te lehetőséged, ha ELSŐ tulajdonosként vásárolsz Aktív Jogot. Hasonlóan egy vállalat részvényeihez, amik a tőzsdére kerülve az első tulajdonosaiknak nem ritkán több száz százalékos hasznot is hoznak rövid idő alatt. A ProDm Aktív Jogok is ilyenek, 3-4 szeres haszonnal adhatod el azokat, ha az ELSŐ tulajdonosa vagy valamelyik jognak.

 

Mivel ez nem MLM rendszer, így nem is attól függ a viszonteladási haszon, hogy hozol-e újabb tagot az Aktív Jog tulajdonosaként. Az hogy haszonnal tudod továbbadni, egyedül a rendszer felépítéséből adódik, hasonlóan ahogy a részvény eladásából származó haszon is a tőzsdei rendszer működéséből adódik, nem pedig abból, hogy a részvény tulajdonosa hoz-e újabb vevőt. Éppen ezért ELSŐ tulajdonosként az ebből származó hasznod egyszeri és megismételhetetlen.

 

 

2.) Ha bármelyik típusú Aktív Joggal rendelkezel, akkor az 1. pontban ismertetett, alapvetően realizált hasznodon felül jóval nagyobb pénzügyi többletet halmozhatsz fel a már meglévő hálózatodban. Ezt a rendszeredet végtelenül nagyra növelheted, egy eddig még soha nem látott eszközzel, az irányított keresések lehetőségével. A számodra ismeretlen, de tapasztalt és profi hálózatépítők tömegeihez juttathatod el ajánlatait, akár a veled egy városban élők, akár a tőled távoli városokban élők részére is. Sőt más államokban (országokban) élő üzletkötőkhöz is szólhatsz, személyes levélben megszólítva őket. De akár más kontinensek üzletkötői is válhatnak új munkatársaiddá, a már meglévő hálózatodban. A ProDm Szövetségben azt is megtanulhatod Aktív Tagsággal rendelkező munkatársként, hogyan tudsz olyan sikeres bemutató szövegeket írni, hogy azok segítségével akár a tőled távol élő hálózatépítőket is éppen a Te ajánlatod késztessen hozzád belépni.

 

 

3.) Ha Aktív Tagsági joggal rendelkezel, akkor ezentúl már nem csak az igen kevesek számára megtapasztalt szerencsétől várhatod, hogy egy új rendszer elindítói közé kerülhess. Ez eddig a hálózatépítők kevesebb mint 0.1 %-ának sikerült mindössze. (Nem azokról az esetekről van itt szó, amikor „vezetőket” keresnek egy „új” mlm rendszerhez, és a végén kiderül, hogy már több éve működő, több százezer tagot számláló hálózatról van szó!) Olyan információkhoz juthatsz hozzá így, amiket rajtad kívül csak 3-4 másik személy ismer. Ezek belső előjogok, belső információk, amik egy-egy forgalmazó rendszer elindítása előtt kerülnek a Te birtokodba. Szabadon dönthetsz, akarsz-e élni ezzel a lehetőséggel, vagy sem?

 

 

4.) Más munkatársakkal való 2-5 fős társulási ajánlatok közül is választhatsz a ProDm Szövetség rendszerében. Ez azt jelenti, hogy akár 5 független hálózatépítő is összpontosíthatja idejét, munkáját, kapcsolati tőkéjét akár egy új hálózat közös elindítása céljából is. Sőt, ilyen szövetségi ajánlatokat Te is megfogalmazhatsz az általad jónak látott cél elérése érdekében. Gondold el, mekkora lehetőség ez például akkor, ha több állam (ország) 4-5 munkatársának egyikeként kezdesz bele egy új mlm rendszer elindításába! Persze ez is csak egy választható lehetőség, ami ugyan hatalmas anyagi és életminőségbeli változásokkal jár, de nem mindenki érzi jól magát egy ilyen helyzetben.

 

 

5.) Előfordulhat bármikor, hogy olyan pozícióba kerülsz így bele, hogy a rengeteg munkád, az új munkatársak szponzorálása vagy bármi más miatt hónapokig nem tudsz, vagy nem akarsz foglalkozni a ProDm Szövetségben kihasználható lehetőségeiddel. De még nem tudod biztosan, hogy szükséged lesz-e később újra ezen Aktív Tagsági jog adta kiváltságokra. Ekkor a saját jogodat bérbe adhatod (Quarter) egy igénylő számára, aki a három hónapos időtartam erejéig a számodra kifizetett bérleti díj ellenében helyetted használhatja a te tulajdonodban maradó jogodat. Újabb pénzkereseti lehetőség, bár ezt sem kötelező kihasználni. De lehet hogy sokaknak akkor már egyedüli lehetősége lesz a bérlés, ha az általad birtokolt jogból már éppen nincs egy darab sem az adott államban (országban).

 

 

6.) Amennyiben egy új termékkel egy vadonat új hálózat elindításában kapsz szerepet, mert az Aktív Jogod adta lehetőséget kihasználtad, akkor egy újabb anyagi többlethez juthatsz az adott termékkel kapcsolatban. Minden hálózatban a kezdeti időkben a jutalékokra szánt magas százalékoknak csak egy elenyészően kis része kerül kifizetésre a forgalmazó hálózat munkatársai részére. Hiszen sokáig nincs betöltve az összes jutalékszint. Eddig ezt az anyagi rést a termék gyártója, vagy a termék menedzsere tette zsebre. A ProDm Szövetségben megszerzett információid alapján a te közreműködéseddel is útjára indított új rendszerekben, az Aktív Tagsági jogodra fordított összeg 100%-áért vásárolhatod meg az adott mlm rendszer termékeit. Ezt a lehetőséget azért biztosítja neked a termék ellátója, mert később az általad is irányított hálózat ennek az „átengedett” haszonnak a sokszorosát fogja hozni neki. Tehát végső soron itt megfordul az ősi elv, nem te hozol áldozatokat a gyártónak, hanem a gyártó mond köszönetet ilyen módon neked, a forgalmazói rendszerének felépítéséért. Sok rendszerben lehetséges az a helyzet is, hogy egy-egy termékből magasabb értékű csomagokhoz így hozzájutva, magasabb forgalmazói szinteken kezdhetsz, így az utánad belépők mindegyike után jóval nagyobb lesz a jutalékod is. Ez a lehetőség természetesen az adott termék vagy szolgáltatás gyártójától vagy importőrétől is függ: ha nyújtja ezt a lehetőséget, akkor mekkora nagyságrendben, mennyi forgalmazóig vagy milyen összegig biztosítja azt?

 

 

7.) A 6. pontban számodra elérhető termékek és szolgáltatások közül több is olyan mlm rendszerben kerülhet forgalomba, ahol ezeket tőled tudják megvásárolni a később belépett tagok. Ekkor nem ritka az sem, hogy a tőled vásárolt értékek esetében plusz 100%-os hasznot realizálhatsz. Akár egy egész raktárkészlet minden egyes terméke esetében is, és ez már a sokadik haszontermelő előjog, amit Aktív Tagsági joggal rendelkezve a ProDm Szövetségben elérhetsz magadnak.

 

 

8.) Amikor már úgy érzed, hogy elég nagyra bővült az eredeti hálózatod, vagy esetleg megtaláltad azt az új mlm rendszert, amelyben az elsők között építhetsz ki óriási nemzetközi forgalmazói rendszert, akkor már valószínűleg sem új tagokra, sem új hálózatokra nem lesz időd, sőt szükséged sem. Ekkor dönthetsz úgy, hogy viszonteladással (Resale) eladod az Aktív Jogodat. (Van olyan Aktív Jog, amelyből államonként vagy országonként mindössze csak 50 áll rendelkezésre, így egyidejűleg csak ötven boldog tulajdonos rendelkezhet ezzel a hatalmas eséllyel az összes többi tag felett!) Ekkor már valószínűleg több ismerősöd és munkatársad előtt sem tudod titkolni, milyen rendkívül nagy hasznot hozott neked az adott jogod. Ezért akár a dupláját is meg fogják adni annak az árnak, amennyiért első tulajdonosként vásároltad. Ez már hányadik haszon, amit a ProDm Szövetség nyújt neked? (a 16.-ik!)

 

 

Természetesen választhatsz a lehetőségek közül, nem kötelező mindegyiket igénybe venned, de akár kihasználhatod az összest is. Ne feledd el azt sem, hogy a fent olvasható tömörített leírást a többi aloldalunkon található információk teszik teljessé.

 

Reméljük, segítséget nyújtott számodra ez az összefoglaló, amelyből világosan látszik, hogy nem volt soha ilyen óriási lehetőséged kockázat nélkül növelni a bevételeidet! Eredményes ProDm használatot kívánva javasoljuk neked, hogy minél előbb add le megrendelésed valamely Aktív Jogra, amennyiben még rendelkezésre áll az általad kiválasztottból akár egy is a lakóhelyed szerinti államban (országban)! Kattints ide, hogy megnézd, melyek közül tudsz még választani ELSŐ tulajdonosként!

10 Responses to

 1. Dr.Nagy Emilné says:

  Szeretném elutalni a 4600 Ft-ot. De a leveleim között nem találom,hogy hova utalhatnám,milyen számlaszámra.
  Ebben kérnék segítséget.
  Köszönöm:
  Viktória

  • ProDm admin says:

   Kedves Viktória!
   Kérlek nyisd meg az ajánlatod kiküldésről szóló leveledben található linkeket! Így tudod a megrendelésedet teljesíteni.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 2. Fehérné Juhász Ibolya says:

  Én már egyszer megrendeltem a Starter jogot, még nyolc napon belül és be is fizettem.
  Most pedig a kérdőívben ismét ott van a pöttyözési lehetőségek között, a Starter Jog is.
  Ilyenkor mi van?
  A választ előre is köszönöm!

  • ProDm admin says:

   Kedves Juhász Ibolya!

   Hiába van ott, ön nem tudja újra megrendelni azt, erről az e-amil címéről.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

 3. Böde János says:

  Tiszteletem.
  Melyik oldalon találom a hozzám csatlakozókat?
  Úgy tudom 4-en vannak.
  Hol nézhetem meg a pontjaimat?
  Ki az én szponzorom, mert a pandastart oldalon találtam ezt a lehetőséget.

  Várom válaszukat. üdvözlettel Böde János

  • ProDm admin says:

   Kedves János!
   Kérjük olvassa el az önnek küldött leveleinket! Ha ezek után is marad kérdése, akkor várjuk kommentjét!
   Köszönettel:
   ProDm Admin Hungary

 4. Böde János says:

  Tiszteletem.
  Melyik oldalon találom a hozzám csatlakozókat?
  Úgy tudom 4-en vannak.
  Hol nézhetem meg a pontjaimat?
  Várom válaszukat. üdvözlettel Böde János

  • ProDm admin says:

   Kedves János!
   Az önnek küldött levelekben találja a válaszokat a kérdéseire, kérjük olvassa el azokat!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 5. gyurisánné t.mária says:

  Tisztelt admin! Szeretném kérni a személyes linkemet, további tagok csatlakoztatásához. köszönettel Mária

  • ProDm admin says:

   Kedves Mária!
   Éppen a tegnap kiküldött leveledben találod a személyes csatlakoztató linkedet (mintalevelek: “Csatlakozom” meghívó link a saját kódoddal), illetve a másik módot is, ahogyan még egyszerűbben csatlakoztathatsz magadhoz új tagokat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

Leave a Reply