Ez az oldal csak üzletkötőknek és magán – érdeklődőknek szól!

oops

OOPS!

Ha erre az oldalra jutottál és eddig még nem iratkoztál fel a Hírlevelünkre, akkor valamilyen hiba csúszott a regisztrációd útjába. Ahhoz, hogy a tagjaink között lehess Te is, mindenképpen szükséged van egy ajánlóra. (Amennyiben már sikeresen feliratkoztál a Hírlevelünkre, akkor nem kell ezt még egyszer megtenned.)

Ha egy bannerre vagy reklámlinkre kattintva jutottál el az oldalunkra, akkor az akadály elhárítása érdekében, kérlek menj vissza az internetes böngésződben arra a pontra, ahonnan a ProDm Szövetség oldalára kerültél. Akkor fogsz tudni feliratkozni, és úgy tudod majd kihasználni a szövetség nyújtotta egyedülálló lehetőségeket.

Amennyiben valamely tagunk levélben hívta fel a figyelmedet erre a rendkívüli lehetőségre, akkor az ő levelében található “Csatlakozom” linkre kattintva tudsz csatlakozni a ProDm Szövetséghez.

Ha csak az internetet böngészve jutottál el hozzánk, akkor kérj ismerőseidtől (vagy azok ismerőseitől) egy feliratkozó kódot is tartalmazó ajánló levelet!

Ez a kis kellemetlenség is csak azt mutatja, hogy mindenki biztos lehet abban, hogy az általa sikeresen ajánlott tagok után nem veszíti el a folyamatosan halmozódó összegeit. Emlékeztetőül (vagy ha még nem ismered a rendszerünket, elöljáróban):

A ProDm Szövetségben megvásárolható “Aktív Jogok” birtokba vétele előtt lehetőséged van ajánlásaiddal pénzt gyűjteni ahhoz, hogy minél kevesebb saját összegre legyen szükséged. Ezek az úgynevezett “Gyűjtő” (Collector) jogú munkatársi lehetőségek.

A rendszer kínálta különlegességek közül, talán ez az egyik legkiemelkedőbb, és legnagyobb haszonnal járó kereseti lehetőség. Mivel a világon egyre több üzletkötői rendszer és azok tagjai csatlakoznak a ProDm Szövetséghez, ezért egyedülálló az a közös szándék is, hogy minden egyedi hálózatnál sokkal többet lehessen keresni a ProDm Szövetség világméretű elterjesztésével. Az itt koncentrálódó közös szándék és hatalmas tőke teszi azt lehetővé, hogy a következőkben részletezett, máshol el nem érhető pénzeket gyűjthesd össze te is.

Ez az egyetlen olyan lehetőség, ahol egyre több üzletkötői hálózat, és azok munkatársai belátták, hogy igazán átütő sikert, és sok pénzt juttatni a nekik dolgozóknak csak összefogással tudnak. Így válhatott valóra az, amely egyetlen más, önállóan működő hálózatban sem lehetséges: a belépők által fizetett összegek DUPLÁJA lett az a halmozódó jutalékösszeg, amit ajánlóként te is megkaphatsz, ha a Collector (Gyűjtő) szinten Promoterként dolgozol!!! Sőt, még az ingyenesen csatlakozók után is jelentős összeg: 50 USD (~11.000 Ft) a számládon halmozódó jutalék!

Az általad sikeresen ajánlott “Gyűjtő” (Collector) jogú munkatársi lehetőségek közül egyet birtokba vevő tag után járó összegek a te számodra:

Az ingyenes, “Kezdő” (Beginner) alapcsomaggal csatlakozó tag után:

50 USD (~11.000 Ft).

Az 50 USD (~11.000 Ft) értékű alapcsomaggal csatlakozó “Kereső” (Seeker) tag után:

100 USD (~22.000 Ft).

A 100 USD (~22.000 Ft) értékű alapcsomaggal csatlakozó “Induló” (Starter) tag után:

200 USD (~44.000 Ft).

A 200 USD (~44.000 Ft) értékű alapcsomaggal csatlakozó “Elősegítő” (Promoter) tag után:

400 USD (~88.000 Ft).

Természetesen mindenkinek közös érdeke, hogy a csatlakoztatottak mindegyike valós személy, cég vagy non-profit szervezet kell hogy legyen. Valamint a ProDm Szövetséghez való csatlakozásával a maga számára valós szükséget fejezzen ki. (Például: a folyamatosan kapott Hírlevelekben lévő linkeket megnyitva tájékozódjon a lehetőségeiről.) Aki bármilyen módon visszaél ezzel a lehetőséggel, ezzel kizárhatja magát a ProDm Szövetségből. (Részletesen lásd mindezt a Működési Szabályzaban)

De ez még csak a kezdet! Te nem csak Promoterként tudsz csatlakozni, mint ahogy a fenti számítási példa mutatja. Teljes jogú Aktív Tagként Bronze, Silver, Gold vagy Diamond munkatársként tudod igazán kihasználni a ProDm Szövetség nyújtotta összes előny. És jó ha már így a kezdet kezdetén megérted: ezek minden államban (országban) korlátozott számban igényelhető jogok. Hiszen az előnyöknek is csak így van (minden más rendszernél nagyságrendekkel jobb) pénzbeli és egzisztenciálisan magas kiemelkedést nyújtó lehetőségük a Te számodra.

Vágj hát bele, keresd meg azt az ajánló linket vagy reklám bannert, amin keresztül erre az oldalra jutottál! Így Te is elindíthatod életed legnagyobb lehetőségét a direkt marketing és mlm munkalehetőségek között! Ha csak véletlenül találtál rá az oldalunkra, akkor küldd el minden hasonló érdeklődési körű ismerőseidnek a leveledet, amiben kéred őket, hogy juttassák el számodra a saját ajánló linkjüket (“Csatlakozom” link) azért, hogy Te is tagja lehess a ProDm Szövetségnek!

Mivel mindezekhez csak eddig a pontig kell egy kis szerencse (hozzá kell jutnod egy meghívóhoz), ezután már csak megfelelően jó döntéseket kell meghoznod ahhoz, hogy a marketing valódi élvonalában el tudd érni mindazt, amire eddig csak vágyakoztál!

Közvélemény kutató ív kitöltésével 50 USD (kb. 11.000 Ft) értékű utalványt szerezhetsz itt, az elindulásodhoz. Ezt az ívet csak egyszer tudod kitölteni (1x 50 USD), másodszor már nem engedi elküldeni a rendszer. Miután ezzel csatlakoztál, azután más típusú kérdőíveket is kitölthetsz, szervezheted a kitöltésre alkalmas célcsoportba tartozó résztvevőket, ajánlhatsz vásárlási utalványokat biztosító cégeket, teljesen átalakíthatod nézőpontodat az online végezhető munkákkal kapcsolatban, ha eddig esetleg nem volt túl jó véleményed azokról.

Sok sikert kíván neked mindehhez:

a ProDm Szövetség teljes csapata

14 Responses to

 1. molnar erzsébet says:

  Szeretnék regisztrálni és tag lenni, hogyan mukodik Koszonom Erzsébet Várom valaszát.

  • ProDm admin says:

   Kedves Erzsébet!
   Ezen az oldalon kissé feljebb találja a lehetőségeket:

   “Ha egy bannerre vagy reklámlinkre kattintva jutottál el az oldalunkra, akkor az akadály elhárítása érdekében, kérlek menj vissza az internetes böngésződben arra a pontra, ahonnan a ProDm Szövetség oldalára kerültél. Akkor fogsz tudni feliratkozni, és úgy tudod majd kihasználni a szövetség nyújtotta egyedülálló lehetőségeket.

   Amennyiben valamely tagunk levélben hívta fel a figyelmedet erre a rendkívüli lehetőségre, akkor az ő levelében található “Csatlakozom” linkre kattintva tudsz csatlakozni a ProDm Szövetséghez.

   Ha csak az internetet böngészve jutottál el hozzánk, akkor kérj ismerőseidtől (vagy azok ismerőseitől) egy feliratkozó kódot is tartalmazó ajánló levelet!”

   E módok valamelyikét választva tud taggá válni a ProDm Szövetségben.

   Várjuk jelentkezését!

   ProDm Admin Hungary

 2. Hajba Eszter says:

  Nem igazán értem a rendszert, és hogy hogyan működik. Fogok erről valami tájékoztatót kapni? Hogyan lehet beállítani az elszámolási napot? És hogyan tudom nyomon követni, hogy hányan regisztráltak alám?

  Köszönettel: Eszter

  • ProDm admin says:

   Tisztelt Hajba Eszter!
   Új belépőiről azonnali tájékoztatást kap email címére. A csatlakoztatottjai utáni összegeket az ön által kért elszámolási időpont szerint (PCD) kapja, amelyről bővebben az M.Sz. menüpontban olvashat, és az önnek küldött emailekből is tájékozódhat. Jelenleg Európában a Moneybookers rendszeren keresztül lehet a pénzügyi tranzakciókat bonyolítani, az ön email címén ön által nyitott számlával. Hamarosan várható két újabb pénzügyi szolgáltató bekapcsolása is a rendszerhez.
   Üdvözlettel:
   Tech Admin

 3. pato jánosné says:

  azt szeretném kérdezni hogy hányan csatlakoztak hozám
  és menyi az egyenlegem
  köszönöm Erzsebet

  • ProDm admin says:

   Tisztelt Tagunk!
   Új belépőiről azonnali tájékoztatást kap email címére, így mindig naprakészen ismerheti csatlakoztatottjai számát. Mint ahogy azt az önnek küldött leveleinkben is olvashatta: itt mindenről ön tud dönteni, így az egyenlegének a nagyságáról is. Kérem válasszon a lehetőségei közül! Ezekhez számítási példát itt találhat.
   Üdvözlettel:
   Tech Admin

 4. Hajdu Ivanne says:

  CSATLAKOZZON CSAPATOMHOZ!
  MAGAS, BIZTOS JÖVEDELEM!

  Legyen ön is egy sikeres csapat tagja! Szívesen tájékoztatom e-mail-ben Önt is erről a fantasztikus üzleti lehetőségről! Tekintse meg a honlapomat…

  • ProDm admin says:

   Kedves Hajdu Ivánné!
   Nagyszerű ajánlásait ön is elküldheti a ProDm Szövetség tagjai számára. Ennek módjáról az ön ajánlója által küldött levélből, vagy az ön csatlakozása után önnek küldött levelekből tudhat meg mindent. Ha az önnek ezt az oldalt ajánló személy nem levelet, hanem belépő oldalt küldött önnek, akkor azon keresztül csatlakozhat, és kezdheti elküldeni ajánlatait az üzletkötők százai, ezrei részére.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 5. szikora gyuláné says:

  T. ProDm!
  Szeretnék csatlakozni a Szövetséghez.

  Üdv
  Szikora Gyuláné

  • ProDm admin says:

   Kedves Szikora Gyuláné!
   Ön ezzel az e-mail címével már csatlakozott a ProDm Szövetséghez: 2011. 12. 19. 11:38 -kor. Kérjük részletezze ezen kommentben küldött kérésének körülményeit!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 6. Pállya Moria says:

  Tisztelt Ügyintéző!

  Én ma a Pandastart oldalról nyomtam meg a csatlakozom oldalt és ide jutottam, tehát nem tudok csatlakozni. Kétszer kipróbáltam és mindig ide jutok, hogy nézzem meg újra, keressek meg valakit, stb. Úgy érzem, mindent elolvastam és sajnos mégsem értem, ilyenkor mi a teendő?

  Üdvözlettel P. Moria

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Örömmel láttuk, hogy sikerült csatlakoznia az itt jelzett e-mail címével: 2012. 09. 12. 14:26-kor.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 7. Fekete Oszkár says:

  Tiszteletem
  Én is a Pandastart oldalról jutottam ide, igy nem nagyon tudom honnan tudnák ajánlói kódot szerezni.Ismeretségi körömből még senki nem tagja sajnos.Erre kérnék tanácsot. A másik kérdésem: Létezik-e valami ajánlói link, amivel tovább tudom ajánlani a lehetőséget, illetve mi alapján látja a rendszer, hogy én hoztam az emberkét?

  • ProDm admin says:

   Kedves Oszkár!
   Örülünk, hogy végül is sikerült belépnie: 2012. 09. 14. 08:04-kor. Az önnek elküldött levelekben találja a továbbajánláshoz szükséges kódját. Levelei alján, a “mintalevelekben” lévő “Csatlakozom” szóra kattintva tudnak önhöz belépni az ismerősei.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

Leave a Reply