Az Aktív Jogok jellemzői

A ProDm Szövetségben négyféle Aktív Jog közül tudsz választani. Mindegyik 18 hónapig (548 nap) használható. Ez időn belül tovább értékesíthető (Resale), vagy Használatba Adható (Quarter) a ProDm Szövetség egy másik tagja részére, de csak az érvényességi időszak alatt. A bérleti lehetőség egy adott bérlőre vonatkoztatva maximum negyed év. A bérlés negyed éves tartama alatt a bérlő használja az adott jog szolgáltatásait a levásárolhatóság és a továbbértékesíthetőség kivételével. A negyed év elteltével a tulajdonost illeti meg újra az összes jog, egészen a 18 hónapos (548 napos) futamidő lejártáig.

Bronze: államonként (országonként) összesen csak 3.000 db hozzáférés egyidejűleg

A Collector szintről ismert Beginner jogok mindegyikével rendelkezik a Bronze jog tulajdonosa. A Referrer Bónusz azonban nem vész el 90 nap múlva, hanem a tagsági jog végéig megmarad és tovább növelhető. Beszámítható felsőbb szintű jog vásárlásba. Felvehető pénzbeli összegként is az adott állam (ország) pénzügyi szabályzói szerint.

Havonként kap ajánlatokat újonnan indult hálózatokról, akár az elindító szponzorokon keresztül való közvetlen csatlakozási lehetőséggel is. Negyedévenként maximum egyszer kap ajánlatot 2-5 fős Szövetségre lépési lehetőségről a felsőbb szintű jogokkal rendelkező aktív tagoktól.

Saját hálózatának ajánlatát havonta egy alkalommal juttathatja el 100 – 100 Bronze, Silver aktív, és Beginner tagok részére. Naponta így akár 3-3 új tagot is beléptethet az általa épített forgalmazói hálózatba, vagy értékesítési szisztémába.

 

Silver: államonként (országonként) mindössze 300 db hozzáférés egyidejűleg

A Bronze jogok mindegyike megilleti a következő kiegészítésekkel.

Havonként kétszer kap ajánlatokat a legfrissebben indult hálózatokról, az elindító szponzorokon keresztül való közvetlen csatlakozási lehetőséggel. Negyedévenként háromszor kaphat ajánlatot 2-5 fős Szövetségre lépési lehetőségről az aktív tagoktól. Negyedévenként egyszer küldhet is ajánlatot 2-5 fős szövetség létesítéséről aktív tagok részére.

Saját hálózatának ajánlatát havonta két alkalommal juttathatja el 200 – 200 Bronze, Silver és Gold (!) aktív és Beginner tagok részére.

 

Gold: államonként (országonként) kizárólag csak 100 db hozzáférés egyidejűleg

A Silver jogok mindegyike megilleti a következő kiegészítésekkel.

Havonként kétszer kaphat ajánlatokat előszervezés alatt lévő, vagy tervezett hálózatokról a lakóhelye szerinti kontinens összes tagországából. Negyedévenként háromszor küldhet ajánlatokat 2-5 fős szövetség létesítéséről kontinense szintjére, Beginner, Bronze, Silver és Gold tagok számára.

Saját hálózatának ajánlatát havonta kétszer juttathatja el 400 – 400 aktív tag felé kontinens szinten, a Diamond tagok kivételével.

 

Diamond: államonként (országonként) 50 aktív tag joga lehet egyidejűleg

Az összes tagsági joggal rendelkezik, a következő plusz jogokkal és előjogokkal kiegészítve.

Az egész világ minden tagországának Diamond tagjaitól és tagjai felé is rendelkezik információáramlási jogokkal. Havonta két alkalommal korlátlan számú taghoz juttathatja el az ajánlatait minden általa kínált lehetőségről. Akár beszállítói vagy gyártói lehetőségekről is. Szövetségekről szóló ajánlatai is havi két alkalommal korlátlan mennyiségű aktív taghoz szólhatnak. Ez az egyetlen jog, amit Quarter-ként nem lehet kölcsön venni.

 

Observer (Megfigyelő): korlátlan számban vásárolható jog

Azon kívül, hogy tulajdonosának közvetlen hozzáférése van a ProDm Szövetség hírleveleihez, a legfontosabb ismertetője, hogy a Collector Jogok ajánlásai után halmozódó bónuszok a jog vásárlásakor akár a fizetendő összeg 100%-át is kiválthatják! Vagyis ez az egyetlen a nem Collector jogokon kívüli lehetőségek közül, amit akár készpénz fizetése nélkül, csak a Collector munkatársaid ajánlása után gyűjtött összegekből tudsz megvásárolni. Érvényességi ideje ugyanúgy 548 nap, mint az Aktív Jogoké

 

A különböző aktív jogok és ezek Quarter formában kölcsönözhető fajtáinak ára minden esetben nettó árak. A vásárló tag által meghatározott államban (országban) történő felhasználástól függ a hozzá fűződően rárakódott teher (áfa, és esetleges egyéb helyi adók) nagysága. Minden vásárló tagnak joga van meghatározni a vásárlást úgy is, hogy esetlegesen nem a lakóhelye szerinti államban (országban) akarja áruvásárlásra fordítani a későbbiekben a tagsága díját. Így az adott vásárlás(ok) realizálásakor az adott államban (országban) érvényes pénzügyi szabályzók szerinti összegek terhelik a fizetési kötelezettet.

Az alábbi táblázat mutatja az egyes jogok árát, és azok negyed éves időtartamra bérelhető (Quarter) díjait. Amint kiszámolható, érdemes egyből a jog megvásárlásával kezdeni, hiszen a bérleti díjhoz képest három hónap ingyen használathoz juthat így az aktív tag. (pl.: 18 hónapi bérlés – Bronze Quarter – =1800 USD, amíg ugyancsak 18 hónapos Bronze tagság= csak 1500 USD)

 

 

A számodra legmegfelelőbb Aktív Jog megvásárlásához kérjük írj egy megrendelést a prodm@prodm.org címre!

Minden összeg netto (USD)

Ára

Quarter ár

Maximum vissza- kereshető összeg

Observer (Status)

4000

Bronze

1500

300

6000

Silver

3000

600

12000

Gold

4500

900

18000

Diamond

7500

30000

8 Responses to

 1. Klein Gabriella says:

  Tisztelt ProDm Szövetség Ügyfélszolgálata!

  Számomra nem derül ki, pedig igyekeztem mindent figyelmesen végig olvasni, hogy az ingyenes regisztrációval és a hozzám csatlakozók után kapható, már jelenleg összegyűlt jutalékról rendelkezhetünk-e oly módon, hogy abból az összegből virtuálisan fizetünk be akár bronz vagy silver, gold, diamond csomagot. A regisztrációt követően 8 nap áll rendelkezésre, hogy a minősülést elvégezzük. Nem látom át, hogy a 18 hozzám csatlakozó ember után jelenleg mennyi jutalék képződött. Önök azt írják vegyem fel a hozzám csatlakozókkal a kapcsolatot és segítsem őket a munkájukban. Egy baj van, nem tudom őket mivel segíthetem, mit írjak nekik, hiszen én sem értem a feladatom, az kívül, hogy meghívom ebbe a rendszerbe őket. Kérek önöktől alapvető információkat a lehetőségeimről és a feladataimról vonatkozóan. A másoknak küldött téves információk rombolhatja a hálózat minőségi épülését.

  Tisztelettel; Klein Gabriella

  • ProDm admin says:

   Tisztelt Klein Gabriella!
   Köszönjük igen hatékony és eredményes munkáját! Rövid összefoglalót, és a kérdéseire gyors választ itt találhat.
   A ProDm Szövetség tagjai között nagyon széles a megoszlás a tagok igényei, céljai és munkaterületei szerint. Mivel a rendszerünk mindezen igények valóra váltásáért működik, így igen sok lehetőség közül lehet választani. Az új csatlakozó ugyan mindent megtalál a weboldalainkon, de sokaknak nagyobb segítség, ha lépésről lépésre kap tájékoztatást a saját választása(i) szerinti sorrendben. Ezért kísér végig mindenkit a személyes igényei szerinti levélsorozat.
   Mindenki az új belépőiről azonnali tájékoztatást kap email címére. E levelekben található email címeiken keresztül tudja őket segíteni, szponzorálni, és így tudják kölcsönösen növelni egymás eredményességét a ProDm Szövetségben. Az ön által ajánlott új tagok akár nyolcszorosára is növelhetik az ön bónuszértékét akkor, ha belépésükkor ingyenesen csatlakoztak, de az ön segítségét is felhasználva Promoterre váltanak. Erre minden tagunknak megvan a joga. A belépését követő nyolc napon belül visszamenőleges hatállyal is, de a nyolc nap után is bármikor, a további tagsági viszonyát fel tudja emelni magasabb jogra.
   A csatlakoztatottjai utáni összegeket az ön által kért elszámolási időpont szerint (PCD) kérheti, amelyről bővebben az M.Sz. menüpontban olvashat, és az önnek küldött emailekből is tájékozódhat. Jelenleg Európában a Moneybookers rendszeren keresztül lehet a pénzügyi tranzakciókat bonyolítani, az ön email címén ön által nyitott számlával. Hamarosan várható két újabb pénzügyi szolgáltató bekapcsolása is a rendszerhez.
   Így nem kell téves információkat továbbítani, hiszen minden tagunk a saját választása utáni lépésekről kap részletes tájékoztatást, azon kívül, hogy bármikor elolvashatja a teljes rendszer működésével kapcsolatos összes információt is weboldalainkon.
   Konkrét kérdésére teljes értékű választ az M.Sz. 8.1-11.15. , a 21.1-21.7 és a 29.1.-29.5. pontjaiban találja meg.
   További sok sikert kívánunk önnek, üdvözlettel:
   ProDm Admin

 2. Dombovári lászlóné says:

  Szeretnék én is regisztrálni valaki után.
  Legyen szíves imélemre küldje valaki a reg linket.
  azu……@gmail.com

  • ProDm admin says:

   Kedves Dombovári Lászlóné!
   Ahhoz, hogy a tagjaink között lehess Te is, mindenképpen szükséged van egy ajánlóra. Ha egy bannerre vagy reklámlinkre kattintva jutottál el az oldalunkra, akkor az akadály elhárítása érdekében, kérlek menj vissza az internetes böngésződben arra a pontra (felső menü: Előzmények, vagy Internetes előzmények megnyitása menüpont), ahonnan legelőször a ProDm Szövetség oldalára kerültél. Így fogsz tudni feliratkozni, és úgy tudod majd kihasználni a szövetség nyújtotta egyedülálló lehetőségeket.
   Amennyiben valamely tagunk levélben hívta fel a figyelmedet erre a rendkívüli lehetőségre, akkor az ő levelében található “Csatlakozom” linkre kattintva tudsz csatlakozni a ProDm Szövetséghez.
   Ha csak az internetet böngészve jutottál el hozzánk, akkor kérj marketinges ismerőseidtől (vagy azok ismerőseitől) egy „Csatlakozom” kódot is tartalmazó ajánló levelet!
   Ez a kis kellemetlenség is csak azt mutatja, hogy mindenki biztos lehet abban, hogy az általa sikeresen ajánlott tagok után nem veszíti el a folyamatosan halmozódó összegeit.
   Reméljük sikerül megoldanod e kezdeti kis nehézséget, így hamarosan tagjaink között üdvözölhetünk!
   ProDm Admin Hungary

 3. Török Antalné says:

  Üdvözlöm.
  Akkor mi a teendőm,ha sok pénzem nincs,de szeretném elinditani ezt a lehetösége,és mebnetközben haladjak előre?
  Törökné

 4. Megyeri Katalin says:

  ereklodnek hogy amit 16 ezer forintot utalvanyt kaptam februarban azt valamelyik cigerettas boltban vagy a tescoba ruhara elelmiszerre elkolthetem e? ez hogyan mukodik . udv : Megyeri Katalin csornarol. Gyor-sopron megye

  • ProDm admin says:

   Kedves Katalin!
   Az önnek küldött e-mailben megtalálja a választ kérdésére.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

Leave a Reply