A 3W-DM rendszerünkkel az ön termékeinek vagy szolgáltatásainak értékesítésében most minden eddiginél sikeresebb lehet. Új vevőkre, törzsvásárlókra, viszonteladókra, új üzleti partnerekre, esetleg üzletkötőkre van szüksége. Vagy az ön vállalkozásában mindegyik piaci szereplőnek van helye? A bolti kereskedelem és az internetes értékesítés legsikeresebb területei segítségével most önnél is fellendülhet az eladások száma.

Miért? Azért, mert mi olyan vásárlókat “szállítunk” önnek, akiknek a pénztárcájában az átlagosnál sokkal, de sokkal nagyobb értékek lapulnak! Különlegesen hatékony eszközökkel kutatjuk fel önnek, és sok szempont szerint csoportosítjuk őket. A legtöbben olyan területen dolgoznak, amelyből számottevően több értékkel rendelkeznek a havi jövedelmüket tekintve. Ráadásul vásárlóerejük nagy részét az ön termékeire és/vagy szolgáltatásaira kimondottan szívesen költenék el. Mindehhez csupán az szükséges, hogy az ön termékeinek értékesítésére szolgáló kampányaink közül egyet kiválasszon, és ezt mi lefuttassuk önnek.

Hogyan lehetséges mindez? A folyamat főbb lépései a következők.

1.) Vásárlók tömegeit kérdezzük meg az ön termékeivel, szolgáltatásaival kapcsolatban. A mi segítségünkkel összeállított kérdésekre adott válaszokból ön megtudhatja, miből mennyit vásárolnának szívesen öntől.

2.) Önnel közösen kidolgozzuk a statisztikailag legalkalmasabb termékére (termékeire) a vásárlók számára leginkább alkalmas értékesítési formát.

3.) Mindeközben egyre nagyobb összegeket keresnek az ön leendő vásárlói, hiszen mind többen dolgoznak az ön vállalkozásának megismertetésén.

4.) Névre szóló levelekben tájékoztatjuk a vásárlókat arról, hogy az ön termékeihez és szolgáltatásaihoz végre hozzájuthatnak.

5.) Így önnél fogják megvásárolni mindazon termékeket és szolgáltatásokat, amik esetleg másik piaci szereplőknél (az ön konkurenseinél) is kaphatók, de ők nem vehetnek részt az önéhez hasonló értékesítési kampányunkban.

6.) A vásárlói között egyre több törzsvásárló fog újra meg újra feltűnni, ezzel egyre csak növelve az ön forgalmát. Hiszen a ProDm Szövetség tagjai között számottevő arányban üzletkötők, viszonteladók és értékesítők is megtalálhatók.

A 3W DM, a marketing legtöbbet emlegetett win – win (nyerő – nyerő) üzleti konstrukciójának legmagasabb konverziójú szintre fejlesztett változata. Az értékesítési rendszerek eddig figyelmen kívül hagyott HARMADIK résztvevője szerepének kiemelésével, a nehéz gazdasági helyzetben lévő vállalkozókat is egy új dimenzióba repíti.

Véget akar vetni most azonnal a válságnak? Legelsőként azok a vállalkozók tudják ezt megtenni, akik így bővítik a piacukat. Legyen a saját területén ön a piacvezető, ezzel az óriási lehetőségeket nyújtó konstrukcióval! Indítsa el most az első kampányát, kattintson ide, adja meg vállalkozása adatait, és kérje részletes tájékoztatónkat!

A marketingben mindig csak a win – win elvét tanították (az eladó és a vevő egyaránt nyerő üzletkötési módszere), sulykolták az üzletüket jól vezetni szándékozók fejébe. Ez volt eddig az egyik legnagyobb becsapás a vállalkozók üzletépítő oktatásaiban.

Eddig erre épültek legtöbbször a kattintásos alapú hirdetések, a közvélemény kutatások, és a napjainkban oly elterjedt bónuszokat hirdető oldalak többsége is. A ProDm Szövetség 3W DM rendszerét használó vállalkozók e három üzletélénkítő módszerhez képest most legalább legalább ötször nagyobb érdeklődő- és vásárlóerő növekedést tudnak elérni, az eddigi ráfordításaik kevesebb mint ötödannyi költségével.

Helyi, vagy akár országos méretű kampányokat tud indítani most bárki, ha mégoly alacsony is a költségvetése, amiből eddig egy közepes méretű hirdetést sem tudott volna feladni akár még egy helyi médiában sem.

Ráadásul egy olyan előnyt is élvezhet most, ha a Szövetség 3W DM rendszerét használja, amilyen vásárlóerőt fokozó eszközt eddig önerejéből egy kisvállalkozás, de még egy közepes méretű vállalkozás sem tudott létrehozni. Most az ön vevői kezébe adjuk azokat az összegeket, amelyekkel a vásárlási kedvüket, és főleg a vásárlóerejüket a sokszorosára növeljük az ön vállalkozása számára, ha ön a 3W DM megoldásait alkalmazza.

Öné lehet most a legjobb ajánlatom

Öné lehet most a legjobb ajánlatom

Megismertetheti magát, megkérdezheti a leendő vásárlóit arról, hogyan szeretnének öntől vásárolni. Közben az ön vásárlói pedig az átlagosnál jóval többet keresnek, az új értékesítési forma megismertetésével, amely összegekből az ön termékeit tudják megvásárolni maguknak. Sőt, már most is hatalmas mennyiségű vásárlóerő van jelentős tömeg kezében azért, hogy éppen önnél költse el azt. Egyre többen töltik ki az első kérdőíveiket, tömegesen kezdenek dolgozni a rendszert felépítő egyéb folyamatokban, mindehhez már csak az ön termékei hiányoznak.

Most ha akarja, azonnal megnézheti a 3W-DM rendszerét az ön vásárlója szemével. Itt tud kitölteni egy olyan kérdőívet, amellyel megkérdezzük vásárlóink véleményét. E kérdőívhez hasonlót szerkeszthet ön is, a saját termékével vagy szolgáltatásával kapcsolatban: (ha ide kattint, egy minta kérdőívet talál, ennek a válaszait nem tudja beküldeni)

És mivel ez az új piacélénkítő módszer megállíthatatlanul terjed, egyre több embernél egyre jelentősebb mennyiségben lesznek olyan összegek, amelyek készpénzre nem, csak termékre vagy szolgáltatásokra válthatók be. Hiszen a vásárlók is nagyon lelkesen terjesztik a számukra hasznos lehetőségeket, akár merő jó szándékból is. Ehhez az önzetlen magatartáshoz esetünkben még jó adag ösztönzőként a megnövekedett vásárlóerő, mint e továbbajánlásért járó honorárium is nagymértékben hozzájárul.

Akár azonnal csatlakozhat e rendszerhez ön is, ha van terméke vagy szolgáltatása, amelyet az eddigieknél több vásárlónak szeretne értékesíteni. Akkor is jó lehetőség ez önnek, ha viszonteladókat, üzletkötőket, új vásárlói rétegeket vagy üzlettársakat keres. Hiszen a ProDm Szövetségben nem csak egyszeri vásárlókat találhat. Itt üzletkötők is jelentős számban keresnek menedzselhető termékeket és szolgáltatásokat. Az ön számára a legjobban kihasználható mód kidolgozásához ismernünk kell az ön üzleti vállalkozásának fontos részleteit. Kérjük adja meg ezeket a következő űrlapon! (kattintson ide!)

 

Új információ:

Ajánlatkérése beérkezése után 2 napon belül küldjük el az ön terméke specifikációi alapján a javasolt kampánylehetőségeket. Kérjük türelmét ez ügyben!

Köszönjük hogy időt szánt a 3W DM forradalmian új reklámlehetőségei megismerésének első lépéseire!

52 Responses to

 1. Lakatos Lajosné says:

  Falusi turizmussal foglalkozom. 3 Napraforgós, minősített vendégházamban 2 négyágyas és 1 kétágyas szobám van. A lakás gázkonvektorral fűthető, így a hűvösebb idő esetén sem fáznak meg a vendégek.
  Faluvégén, 600 négyszögöles, bekerített füves udvar, biztonságos parkolásra és sátorozásra is kiválóan alkalmas.

  Vendégeim lehetnek önellátóak, de kérésre félpanziós ellátást biztosítok tájjellegű ételekkel, garantáltan vegyszer és tartósítószer nélküli alapanyagokból, amit saját kertemben termelek. Kemencében tejfölös-kapros kenyérlángost sütök, szezonban rézüstben szilvalekvárt főzünk természetesen cukor és tartósítószer nélkül.

  A sátorozóknak külön nyári konyhájuk van, természetesen itt is van hűtő, mikró, gáztűzhely, tea és kávéfőző.

  Igény szerint programszervezést, gyerekfelügyeletet vállalok.

  SZÉP kártyát-bármilyet-, és üdülési csekket is elfogadok.

  • ProDm admin says:

   Kedves Zsuzsa!
   Köszönjük érdeklődését. E-mail címére elküldtük ajánlatunkat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 2. Lénárd Hajnaka says:

  Gépjármű kereskedelemmel foglalkozom, és ehhez kapcsolódó szolgáltatásokkal.
  -Saját gépjárművek értékesítése
  -Bizományos gépjárművek értékesítése
  -Gépkocsi hitelek ügyintézése, saját autókra, magánszemélyektől, cégektől vásárolt autókra, banki visszavett vagy végrehajtásból vásároltakra is , és esetlegesen más kereskedőktől vásároltakra.
  -gépjármű felelősség biztosítások, casco biztosítások, lakás és ingóság biztosítások, valamint utas biztosítások kötése
  -eredetvizsgálat
  -külföldről behozott gépkocsik honosításának ügyintézése
  -okmányirodai ügyintézés

  Tradicionális thai masszázs

  • ProDm admin says:

   Kedves Hajnalka!
   Örömmel vettük érdeklődését a 3W-DM marketing rendszerünk iránt. Az ön által megadott e-mail címre részletes tájékoztatót küldtünk az együttműködési lehetőségekről.
   Üdvözlettel:
   ProDm Marketing Team

 3. Borók Ilona says:

  Könyvírással foglalkozom. Mostanában az emberek nehezen tudják megfizetni az eredeti nyomtatott könyveket. Én a könyvemmel e-book formájában, szeretnék az olvasni vágyóknak egy kis kikapcsolódást nyújtani.

  • ProDm admin says:

   Kedves Ilona!
   Köszönjük ajánlatát. E-mail címére elküldtük ismertetőnket a lehetséges együttműködésünkről.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 4. Hajdu Bendegúz says:

  Szép napot!
  Sofőrszolgálattal foglalkozom, eljutott az információ erről a lehetőségről.
  Amennyiben lehetőség lenne rá szívesen fogadom az ajánlatukat javaslatukat.

  • ProDm admin says:

   Tisztelt Hajdu Bendegúz!
   E-mail címére elküldtük az együttműködési lehetőségeket. Várjuk válaszát, kérdéseiben állunk szíves rendelkezésére.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 5. Krotos Erika says:

  Egy különleges főző készüléket forgalmazunk. Milyen lehetőség van az együttműködésre? Köszönettel: Erika

  • ProDm admin says:

   Kedves Erika!
   Köszönjük érdeklődését. E-mail címére elküldtük ajánlatunkat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 6. Éva says:

  Fagyasztott Búzafűlé készítéssel foglalkozunk.
  Mi termesztjük a fiatal Búzafüvet is és mi is készítjük a terméket.
  Díjtalan szállítással közvetlen juttatjuk el a felhasználókhoz a terméket.
  A lehetséges vásárlói kört szeretnénk bővíteni, mert egyre többen élnének a Búzafűlé nyújtotta segítséggel, ha tudnának róla és elérhető áron juthatnának hozzá.
  Ehhez keresünk segítséget.

  • ProDm admin says:

   Kedves Éva!
   Levélcímére elküldtük az együttműködési lehetőségeket is tartalmazó levelünket.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 7. Zsuzsa says:

  Tisztelettel üdvözlöm Önöket!
  Értékesítési vezetőként kérdésem a következő:
  Magyar Autózási Társaság tavaly alakult, azzal a céllal, hogy összefogja az autós társadalmat az autózásra épülő cégekkel, szolgáltatókkal. Klubtagságink értékesítéséhez keresek lehetőséget. Nagy fantáziát látok az együttműködésben, kérdésem a következő: Mi a feltétele a bekerülésnek, milyen honlapon leszünk jelen, milyen kedvezményt kell biztosítsunk?
  Várom válaszukat, üdvözlettel:
  Bánpataki Zsuzsa

  • ProDm admin says:

   Tisztelt Bánpataki Zsuzsa!
   E-mail címére elküldtük együttműködési ajánlatunkat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 8. ¨Lesko Ágnes says:

  Szép napot kívánok ,

  Két hálozatot építek , ezt a lehetoséget nem szeretném elhalasztani ,de tanácsot szeretnék kérni szeretném boviteni a hálozatokat a tanácsukat szívesen elfogadom
  koszonom

  • ProDm admin says:

   Kedves Ágnes!
   Levélcímére elküldtük az együttműködési lehetőségeket is tartalmazó levelünket.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 9. Füves Maya says:

  Szivesen vennék részt a hálózat építésében, jelenleg is Marketingel foglalkozom! Várom a részletes tájékoztatót! köszönöm

  • ProDm admin says:

   Kedves Maya!
   E-mail címére elküldtük együttműködési ajánlatunkat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 10. Koréh Sándorné says:

  Kedves ProDm admin!

  Szeretném megkérdezni,hogy ha ebből a levélből a linkeket tovább ajánlom akkor az már az én hálózatomba fognak tartozni?

  Várom válaszukat előre is köszönöm Judit

  • ProDm admin says:

   Kedves Koréh Sándorné!

   Ajánló linkjeit az önnek küldött levelek végén találja, a levélmintákban. Azokat továbbküldve csatlakozhatnak önhöz az új tagjai. Ez egy weboldal, ennek a linkjét ne küldje tovább, akkor nem tudnak önhöz csatlakozni.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

 11. Vas M.Sándor says:

  Tisztelt prodm szővetség.
  Induló mlm hálozat épitésével kezdenék foglalkozni csak mint nagyon kezdő internet használo még sok mindent meg kell még tanulnom de a szővetség által leirtak nagyon tetszenek ezért kérem mi a további teendőm az eggyűttműkődés érdekében.

  • ProDm admin says:

   Kedves Sándor!

   Címére elküldtük önnek az együttműködési lehetőségeket.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

 12. T-né Marcsi says:

  Üdvözlöm! Egészségmegőrző termékekkel és készülékekkel foglalkozom Mult-Level-Markating értékesítéssel. Üzletem bővítése érdekében szeretnék Önöktől tanácsot kérni, és tájékoztatást az esetleges együgyttműködés lehetőségeével kapcsolatban. Válszukat előre is köszönöm!
  T-né Marcsi

  • ProDm admin says:

   Kedves Marcsi!
   Levélcímére elküldtük az együttműködési lehetőségeket is tartalmazó levelünket.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 13. Török Antalné says:

  Egészséggel,szépséggel foglalkozó termékek értékesitésével,hálózatépitéssel,és ingatlanfinanszirozó projekttel foglalkozom,ami még most indul a közeljövőben Magyaroroszágon,ehhez szeretném ennek a rendszernek a profisegítségét igénybe venni.

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!

   Ajánlataidat te is elküldheted tagjaink részére. Ennek feltételeiről a tudnivalókat a mailcímere továbbított levélben találod.

   Üdvözlettel:

   ProDm Admin Hungary

 14. Jakab Györgyné says:

  Befektetési célú arany értékesítésével foglalkozunk, hálózatunk bővítéséhez szeretném a segítségüket kérni.

  Köszönettel várom válaszukat:

  Jakab Györgyné

  • ProDm admin says:

   Kedves Jakab Györgyné!
   Kérjük, regisztráljon, töltse ki a fenti linken jelzett űrlapot! Az ön által megadott adatok alapján tudunk küldeni kampány – ajánlatot.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 15. Paulovics Zsuzsanna says:

  Tisztelt Cím!

  Régóta foglalkoztat a pénz csinálás gondolata.Hálózati marketinggel foglalkozom,korábban üzletkötőként dolgoztam.Komoly lehetőséget látok az Önök által kínált munkában.Kérem értesítsenek a lehetőségeimről!
  Üdvözlettel.

  • ProDm admin says:

   Kedves Zsuzsanna!
   Kérjük, regisztráljon és töltse ki a fent jelzett adatlapot. Ezek után tudjuk küldeni a választható kampányaink leírását.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 16. Bánfiné Bozó Mónika says:

  Most induló ingatlanfinanszírozó rendszerrel foglalkozom, leendő ügyfeleket, és ajánlókat szeretnék elérni az Önök segítségével.

  • ProDm admin says:

   Kedves Mónika!
   Kérjük, töltse ki a fenti linken található adatlapunkat, és akkor el tudjuk küldeni önnek kampánylehetőségeink leírását!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 17. Szegedi Zoltán says:

  Webfejlesztő informatikai vállalkozásom van. Széles spektrumon kínáljuk szolgáltatásainkat.
  Ügyfeleket, vásárlókat és partnereket keresünk.
  Milyen ajánlatuk van számunkra?
  Válaszukat előre is köszönöm.

  • ProDm admin says:

   Kedves Mónika!
   Kérjük, töltse ki a fenti linken található adatlapunkat, így el tudjuk küldeni önnek kampánylehetőségeink leírását!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 18. Varróné Molnár Erzsébet says:

  Igen Tisztelt Cím!!!

  Tegnap este böngésztem oldalukat!! Regisztráltam!! Ugyanakkor jómagam is egészség megőrző ,táplálékkiegészítő termékek forgalmazásából és most induló ingatlanos témával kapcsolatos tevékenységemből próbálok talpon maradni!! Mind kettő “MLM” rendszerben működik. Bővíteni szeretném úgy a fogyasztói mint a csapat létszámot. “Tessék mondani jó oldalra keveredtem?” Ha igen nagyon szeretnék a sikeres csapathoz tartozni! Köszönettel: Varróné Zsóka

  • ProDm admin says:

   Kedves Zsóka!

   Igen, a legjobb helyen jár. Termékpartnerként is érdemes megismernie a kampányok lehetőségét. Biztosan megtalálja üzleti lehetőségeihez új munkatársait.
   Sok sikeres együttműködést kívánunk!

   ProDm Admin Hungary

 19. Kelemen László says:

  Kedves ProAdmin!
  Biztonságtechnikai termékek széles skálájával foglalkozom, menedzserként, melyhez egy viszonteladói üzlet is tartozik.Tudnának segíteni termékeink megismertetésében, értékesítésében?

  • ProDm admin says:

   Kedves László!
   Igen, tudnánk segíteni önnek. Ezért is kérjük, hogy ezen az oldalon keresztül adja meg az információkat a vállalkozásáról, hogy a konkrétumok alapján javasolhassunk önnek a megfelelő lehetőségeink közül néhányat.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary.

 20. Böbe says:

  Én egy gyeden lévő anyuka vagyok.Már pár napja beregeltem ide sőt már azt hiszem jópáran tartoznak hozzám is.Nem tudom sajnos hogy mi tévő legyek.Vállalkozást szeretnék indítani de még nem tudom milyet.Szeretek kereskedni bármiről is legyen szó ruha kutya ékszer cipők kiegészítők.Szeretném ha ebben segítenének nekem mert mivel férjem sem tud munkához jutni sajnos munkanélküli valamit ki kell találnunk és a családban én vagyok a vállalkozó szellemű.2 gyermekemmel vagyok itthon és szeretnék végre pénzt keresni.Bármi nemű tanácsot elfogadok amiből a legkevesebb költséggel tudnék vállalkozni illetve pénzt keresni.

 21. Dálnoki Kovács Attiláné says:

  Kedves László!Én már tagja vagyok a szövetségnek,de nem nagyon tudom mire használjam.Több MLM üzletben vagyok benne,amibe becsábítottak.Belementem,mert koromnál fogva nem akarnak alkalmazni.,pedig 5 szakmám is van.3 év van a nyugdíjig és addig semmilyen támogatást nem kaphatok,de az is a minimál nyugdíj lesz.Egy kettő tűnik komolynak ,a többivel csak az időm megy el,de legalább csinálok valamit.Pár munkatársam is van,de ez nem elég.Szeretném a csapatomat növelni és sikeres lenni ebben az üzletágban.Mert tudom,hogy mások is megélnek belőle .Üdv:Dné

  • ProDm admin says:

   Kedves Marika!
   Amint László is termékpartnerünk lesz, minden adatát megismerhetjük és azonnal tudunk segíteni neked, ha forgalmazni szeretnéd a termékeit. Ha a saját “csapatodat” szeretnéd bővíteni, akkor lehetőséged van neked is ajánlatod kiküldésére, most rendkívül kedvező feltételekkel: http://prodm.org/2575-2
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 22. Máyer Mária Magdolna says:

  Hálásan köszönöm !!!
  Igen valóban vannak óriási lehetőségek ,az én lehetőségem ajánlásával is óriási piacot lehet teremteni.Mutasd meg a világnak magadat és előbb eléred a célpiacod !!!
  Köszönöm a sok ismertetésüket.

  Üdvözlettel egy ingyenes tag:
  Maria Mayer

 23. K. János says:

  Üdv!

  Jelenleg két hazai mlm hálózatba vagyok jelen. Ezekben szeretném bővíteni a hozzám regisztrálók számát. Mivel mind a két rendszerben vannak olyan lehetőségek, amelyek még nincsenek kihasználva, ezért partnereket is keresek!
  Kellő információk és elképzelések birtokában Keresek

  1. Ingatlanfinanszírozás, ingatlan piac témában:
  -Új tagokat.
  – Külföldi országokban hálózat építőket,
  -Olyan partnereket, akik az elképzeléseimet ismeretük, kapcsolati rendszerük és tudásuk segítségével tudnák valóra váltani!
  Mivel rendkívüli lehetőségről van szó ezért ez itt nem taglalnám tovább, esetleg emailben!

  2.Országos lefedettségű mlm hálózatba keresek:
  – Új tagokat,
  – Termék viszont értékesítőket, boltokat,
  – Olyan beszállítókat, gyártókat, akik alapvető élelmiszereket tudnak akár importálni vagy gyártók maguk is. Akár vegyi árú vagy higiéniai termékek is szóba jöhetnek. (étolaj, cukor, liszt, rizs és lehetne még sorolni, mosópor, mosogatószer)

  Tudtok ebben segíteni?

  Üdvözlettel János!

 24. Papp Beáta says:

  Jo napot meg szeretném kérdezni hogy meg kaptam az első kérdőívet kitöltötem meg kaptam az utalványt.És mikor kapok még kérdőívet?

  • ProDm admin says:

   Kedves Beáta!
   Termékpartnereink által összeállított kérdőívek célcsoportjaiba tartozó tagjaink kapják meg az adott kérdőíveket. Általában 1-2 hetente számíthat újabbra.
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

 25. mucko says:

  Én élelmiszere és üditö italokra szeretném levásárolni, vagy telefonra. Lehet? Ha igen hogyan? Köszönőm.

  • ProDm admin says:

   Kedves Tagunk!
   Az önnek küldött e-mailekben megtalálja, hogyan tudja ezt megtenni!
   Üdvözlettel:
   ProDm Admin Hungary

   • mucko says:

    Kónkrétan olyat nem kaptam amiben ezek szerepelnek. Kérnék segitsëget. Meg van a 11e.ft érték és még 2300ft.egybe lelehet vásárolni? Köszőnöm.

    • ProDm admin says:

     Igen, az egy felhasználóhoz tartozó utalványértékek összevonhatók. Valamint ön is hozhat be értékesítő helyet, ahol levásárolhatja az utalványait. Ezekről is az önnek küldött e-mailekben olvashat.

Leave a Reply