Ha ön úgy dönt, hogy meg akarja ismerni a részleteket, hogyan és miért fog önnél is működni a ProDm Alliance “vevőszállító” módszere, akkor mindezeket megtudhatja, ha letölti a “Csodafegyver” című eBookot. Ezzel rögtön öt előnyhöz juthat:

1.) Részletesen megtudhatja a minden más marketing módszerünknél sokszorosan sikeresebb vevőszállító kampányaink eredményességének titkait.

2.) Ha ki akarja próbálni a saját vállalkozásának keretein belül, akár önmaga is lefuttathat egy értékesítési kampányt. Ha ennek eredményeinél nagyobbakra is szüksége van, akkor használja ki a 3. pont előnyeit!

3.) A bruttó vételárnak több mint kétszeresét kapja meg vásárlási utalványok formájában, amelyet a nálunk futtatott saját kampányára, vagy a termékpartnereinknél történő vásárlásokra is felhasználhat 90 napon belül.

4.) Ha vannak alvállalkozói, vagy olyan ismerősei, akik szintén szeretnének a mi módszerünkkel valódi vásárlókat szerezni, akkor ajánlja nekik is az eBookot! Ahányan közülük letöltik ezt az ön ajánlására, annyiszor 10.000 Ft-ot (Tízezer Forintot) fizetünk ön helyett bármelyik ProDm kampányára. Így akár ingyen is kivitelezzük önnek a vevőszállító kampányaink bármelyikét.

5.) Nálunk most önre nem érvényes a sok eladónál látott “a kedvezmények nem összevonhatók” mondat. Most akár a 3-as és 4-pont kedvezményeit együtt is kihasználhatja. (És így természetesen mind az öt kedvezményt is!)

 

 

Leave a Reply